05 / 05 / 2024

Otel odası alımı

Otel odası alımı

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

TMO 150 bin ton alım gerçekleştirdi!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ağustos ayında başladığı fındık alımlarına devam ediyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, 48 noktada alım yapan TMO'nun yaklaşık 150 bin ton fındık aldığını açıkladı.

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Konut alımındaki bekleyiş fiyatları artıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, seçim sonrası insanların faizlerin biraz daha düşer beklentisiyle konut alımını geciktirdiğini kaydetti. Öncü, bu bekleyiş uzun sürerse piyasanın canlanmasıyla fiyatların artabileceğini söyledi.

Yabancıların konut alımı otel doluluk oranını düşürdü!

Yabancıların konut alımı ve arkadaş evi desteği otel doluluklarını eylülde yüzde 12.4 düşürdü. TUROB Başkanı Bayındır, "2016 hedefimiz 2015 yılının altına düşmemek" dedi.

İzmir Gaziemir'e 2 milyar liralık otel yatırımı yapılacak!

Bu yıl içinde hizmete alınan Fuar İzmir, Gaziemir'i otel yatırımlarının gözdesi yaptı. Şu anda toplam 181 odalı 3 otelin faaliyet gösterdiği ilçeye önümüzdeki 5 yıl içinde 2 milyar liralık yeni işadamlarına yönelik otel yatırımı yapılması öngörülüyor.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

Körfez ülkeleri konut alımında Türkiye'yi tercih ediyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Türkiye'nin yabancılar için konut anlamında bir cennet haline geldiğini belirterek, "Özellikle körfez ülkelerinin konut alımı anlamında en çok tercih ettiği ülkelerin başında geliyoruz."dedi

Mehmet Dağıstanlıoğlu Martı Otel Marmaris Şube müdürü oldu!

Martı Otel İşletmeleri bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Dağıstanlıoğlu'nun Martı Otel Marmaris Şube Müdürü olduğunu bildirdi. Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rio'da boş otel odası kalmadı!

Yakın zamanda yoksul bir duvar işçisini işkence ederek öldürdüğü yolundaki iddialar karşısında çok öfkeli. Bütün bunlara rağmen Rio de Janeiro'da önümüzdeki sene Brezilya'da oynanacak Dünya Kupası için boş otel odası kalmadı gibi

Gürallar Yapı 2014'te ofis ve otel yatırımı yapacak!

Ofis projesi Lapishan için Kartal'ı seçen Gürallar Yapı, projenin yüzde 95'ini tamamladı. 160 ofisten son 11 tanesinin yapan şirket 2014 yılı içerisinde ofis ve otel yatırımı yapacak...

Otel odası alımı Haberi

Otel odası alımı

İstanbul Haramidere Parklar mevkiinde yükselen Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi. Tanıtım sonrası yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılara tapudan hisse veriliyor ve kâra ortak ediliyor. Böylece otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.


Starcom'a yeni genel müdür


Mehmet Koyuncuoğlu, Starcom Mediavest Group'a (SMG), Starcom'dan sorumlu genel müdür olarak atandı. Koyuncuoğlu, Starcom'un operasyonlarını yönetmek ve raporlamalardan sorumlu olacak. Konuya ilişkin şirket tarafından yapılan açıklamada Koyuncuoğlu'nun Starcom'un büyümesini ve sizlere entegre hizmetler sunacak şekilde gelişimini hızlandırmanın yanı sıra tüm Starcom müşterilerinin en üst düzeyde...