30 / 04 / 2024

Otel Turkuaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Otel Turkuaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Otel Turkuaz İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Recep Bilgiç tarafından kuruldu...

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Şenel, Hamdi Met ve Kemal Şimşek ortaklığında kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Akbulut tarafından kuruldu.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Üvez tarafından açıldı.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Endişeli otel sahipleri Çeşme Turizm Projesi ile umutlandı!

İzmirli otel sahiplerinin turizm sezonuyla ilgili endişeleri Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Mehmet Ersoy'un açıkladığı 'Çeşme Turizm Projesi' ile çözüm bulacak.

Otel Turkuaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Otel Turkuaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Her türlü otel,motel,bar,kamping,tatil köyleri,apart oteller,butik oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak, satmak,kiralamak,kiraya vermek  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Halit Ağa Caddesi NO:48  adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Recep Bilgiç tarafından...