18 / 07 / 2024

Oteller artık deniz altında

Oteller artık deniz altında

Karayla bağlantılarını koparıp deniz altına inen otellerin ilk örneği Florida ve İsveç'te hayata geçirildi...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internette!

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internetten de hizmet vermeye başladı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu!

En az 1 milyon dolar tutarında taşınmaz alan yabancı uyruklu gerçek kişilerin Türk vatandaşlığına hak kazanmasıyla ilgili Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu” dedi.

İstanbul'da artık kule inşa edilemeyecek!

İstanbul'un tarihi silüetini bozan ve trafikteki keşmekeş yanında hızla betonlaşmayı getiren çok katlı binalar dönemi kapandı. Çevre Bakanlığı'nın yaptığı düzenlemeyle artık dikey yapılaşma tarih oluyor.

Olkan Güneş: İnsanlar artık gayrimenkule ulaşamıyor!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Akyapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, insanların artık gayrimenkule ulaşamadığını söyledi...

Van çevre yolu ve imar yetkisi artık Bakanlık'ta!

Van’da 2010 yılından bu yana bitirilmeyi bekleyen çevre yolu ve 2011’de yaşanan depremlerden sonra bir türlü çözülemeyen imar planı ve 18. Madde uygulaması yetkisi artık Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verildi.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

AKM'nin artık yıkılması gerekir!

Suat Arıkan: "AKM, rüzgar, yağmur, tipi ve karın girip çıktığı bir yer. Dolayısıyla bunu yeniden boyayıp, makyaj yapıp, yeniden açmak en azından psikolojik olarak bizi rahatlatmaz. Mühendis değilim ama bunun artık yıkılması gerekir" dedi.

Süleyman Çetinsaya: Artık Türkiye’nin önü daha açık!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk amaçlarının çeşitli organizasyonlarda Türkiye’yi tanıtmak ve anlatmak olduğunu belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Artık Türkiye’nin önü daha açık” dedi.

Küçük esnaflar da artık iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi çalıştıracak!

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında 50'den az işçi çalıştıran işyerleri, bugün kapsama alınıyor. Buna göra bakkal, tuhafiye, kırtasiye gibi küçük esnaf da artık iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştıracak.

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Konut alıcıları artık yaşam alanı olan projeleri seçiyor!

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü olan Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi

İnşaat sektörü artık fabrikasyon üretime geçmeli!

Sosyolog Faruk Özcan, inşaat sektörünün artık üretimin şantiyelerden fabrikalara taşındığı ve şantiyede sadece montajın yapıldığı bir sektör halini alması gerektiğini söyledi...

Oteller artık deniz altında Haberi

Oteller artık deniz altında

Son trend olarak anılan deniz altı otellerinin ilk örnekleri  Florida ve İsveç'te hayata geçirildi. Dubai, Fiji, malpler ve Çin'de de yapım aşamasında olan oldukça iddialı ve lüks oteller bulunuyor.


Deniz altında inşa edilen otellerin en eskisi, Jules Undersa...