25 / 07 / 2024

otellerde biyogaz

otellerde biyogaz

Gloria Hotels&Resorts Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, Antalya'da bulunan 3 Gloria otelinin mutfak atıklarını ve golf sahalarından biçilen çimleri değerlendirmek için biyogaz tesisi kuracaklarını bildirdi...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Tahsisli otellerde oda satma hakkı genişletilmeli!

Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları,tahsisli otellerde odaların yüzde 20’lik kısmını satma hakkı'na ilişkin düzenlemeyle ilgili konuştu. Torunoğulları, “Oteller çok ucuz veriliyor; turizmde ucuz ülke olacağımıza, marka ülke olalım” diye konuştu.

Senkron Efeler Biyogaz Santrali 11 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Senkron Efeler Biyogaz Santrali, hayvan dışkısını elektriğe dönüştürüyor. Üretilen elektrikle 11 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanıyor.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Foça'ya 66 bin TL'ye biyogaz santrali kuruluyor!

İzmir Foça'da, biyogaz enerji santrali kuruluyor. Toplamda 66 bin TL'ye yapılması planlanan projede biyogaz santraline gelecek olan organik içerikli atıkların anaerobik ortamda, biyolojik olarak parçalanması sağlanacak.

Kırşehir'e biyogaz tesisi kuruluyor!

Kırşehir'de 50 bin canlı hayvanı barındıran mandıralar bölgesine biyogaz tesisi kurulacak. Tesisin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi'nde yer alan Albe-1 Biyogaz Üretimi, Gübre İşletme Ve Kojenerasyon Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Afyonkarahisar Susuz'da bulunan Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı Projesinin yapılamasına ilişkin ÇED toplantısı 16 Şubat 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 5 Şubat'ta!

Aydın İncirliova'da yer alan Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılamsına ilşkin ÇED toplantısı 5 Şubat 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek!

Gaziantep Oğuzeli'de Biyogaz Tesisi kurulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesi Gündoğan köyüne “Biyogaz Tesisi” kuracak. Tesisler 1 MW kurulu gücünde yapılacak.

GBC İnşaat biyogaz tesisleriyle büyüyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

otellerde biyogaz Haberi

otellerde biyogaz


Otellerin mutfak atıkları ve golf sahasında biçilen çimler biyogaz tesislerinde enerjiye dönüştürülecek.


Özaltın Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi ve Gloria Hotels&Resorts Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, Antalya'da bulunan 3 Gloria otelinin mutfak atıklarını ve golf sahalarından biçilen çimleri değerlendirmek için biyogaz tesisi kuracaklarını bildirdi. Özdemir, 3 bin yatak kapasiteli Gloria otellerinde mutfak atıklarını enerjiye dönüştürecek söyledi. Özaltın Grubunun yaklaşık 120 bin metrekarelik seralarından elde edilen üretimden artan çöpler ile 2 milyon 125 bin metrekarelik golf sahalarından günlük 6 bin torba kadar kesilen çimleri de aynı alanda topladıklarını kaydeden Özdemir, 'Bu recycling sistemini yaparak örnek olmak istiyoruz. Bunu daha da büyüterek elektrik üretimine gideceğiz ve doğadaki eko zincirini bozmadan insanların geleceğine sunulan bir proje gerçekleştireceğiz' diye konuştu.


Yeni...