07 / 07 / 2024

Otellerde düşük fiyatlar

Otellerde düşük fiyatlar

Ülkelerinde yaşanan kriz nedeniyle Rus turist Türkiye'ye gelemedi, doluluk oranları düşen oteller fiyatları aşağıya çekerek yerli turiste yöneldi ve umudunu son dakika tatilcilerine bağladı.

Serbest piyasa fındık fiyatları: Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? 26 Haziran 2024 il il fındık fiyatları!

Fındıkta yeni hasat dönemi yaklaşırken üreticiler büyük bir heyecanla fındık fiyatlarına gelecek zammı bekliyor. TMO’nun bu sene fındık fiyatlarını 150 liranın üzerine çıkarması bekleniyor. Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? Serbest piyasa fındık fiyatları.

Düşük faizli kredi kampanyasıyla konut fiyatları yine ralliye başlar!

İstanbul'daki konut fiyatlarında, ölçülebilen son 14 yılın en yüksek reel fiyat düşüşü görülürken 12,6 bin takipçili Hilmi Bozdağ yaptığı paylaşımda konutta talep birikmesi olduğunu söyleyerek, düşük faizli kredi kampanyası olduğu noktada konut fiyatlarının yine ralliye başlayacağını belirtti.

Opel Corsa'ya 92 bin 900 TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! Corsa'da bu ay hem düşük faiz hem de indirim fırsatı var!

En çok satan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya bu ay 92 bin 900 TL'lik indirim geldi. Peki Corsa'nın Haziran 2024 fiyatları ne kadar? İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Haziran 2024 fiyatları...

İzmirliler dikkat! Kiraların en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler hangileri?

2014 yılında kurulan ve emlakçıların sıkça başvurduğu Endeksa platformunun güncel verilerine göre, İzmir’de kiralık konut fiyatlarının en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler belli oldu. 

Kurbanlık fiyatlarında balon!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 2024 kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı. Kurban fiyatları görenleri hayrete düşürürken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, sosyal medya hesabından kurban fiyatlarında balon oluştuğunu söyledi. İşte o açıklama...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Opel'den Nisan 2024'ün ilk kampanyası geldi! Düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni ve indirimli fiyatları şaşırttı! 

Otomotiv devi Opel tarafından açıklanan Nisan 2024 fiyat listesi kapsamında en sevilen modeller arasında yer alan Opel Crossland'in de yeni fiyatları belli oldu. İşte düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni fiyatları...

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Otellerde düşük fiyatlar Haberi

Otellerde düşük fiyatlar

Ülkelerinde yaşanan kriz nedeniyle Rus turist Türkiye'ye gelemedi, doluluk oranları düşen oteller fiyatları aşağıya çekerek yerli turiste yöneldi ve umudunu son dakika tatilcilerine bağladı.


TÜRSAB eski başkanı, Talha Çamaş, özellik sahil otellerinde doluluk oranlarının azalmasıyla, fiyatların aşağı çekildiğinin bir gerçek olduğunu da dikkat çekerek, "5 yıldızlı oteller aşağı doğru fiyat çekince daha düşük yıldızlı otellerde sıkıntı yaşıyor" dedi.


Çamaş, İstanbul'da otellerin durumunun sahillere göre daha iyi olduğuna dikkat çekerek, "İstanbul bir noktada özellikle Körfez, Afrika ve Kuzey Afrika ülkelerinde gelen turistler nedeniyle nispeten doluluk yaşıyor. İstanbul'da da beklentilerin altında bir sayı var, kongre turizminde de bir düşüş var. Turizm sektörü daha büyük krizleri yaşadığı için dayanıklılığı güçlü. İç turizm belki çok ciddi çözüm değil ama seçimin ardından insanların tatile gitme dürtüsü...