02 / 05 / 2024

otellerde verim arttırılması

otellerde verim arttırılması

Didim Ticaret Odası, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi işbirliği ve Küçük Oteller Derneği 'nin katkılarıyla ' Küçük Otellerde Verim Artırılması ' ile ilgili konulu toplantı gerçekleştirildi.

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM'de!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı meclis komisyonuna gönderildi. Tasarı ile yatırımların arttırılarak kalkınmanın temin edilmesi hedefleniyor..

Avrasya GYO kira bedellerinin artırılması bildirisini yayınladı!

İstanbul/Şişli Metrocity A Blok 17.Kat ve Samsun İlkadım İlçesi 2 adet Akaryakıt İstasyonu Kira bedellerinin arttırılması hakkında bildiri yayınladı.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İlişkin Kanun onaylandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu onayladı.

Yaptırımların kaldırılması Rusya ile ilişkileri canlandıracak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendiren uzmanlar, Türk inşaat firmalarına uygulanan yaptırımların kaldırılmasının ilişkileri canlandıracağını belirtti.

14 milyon hektar arazinin toplulaştırılması lazım!

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, "Acil olarak 14 milyon hektar alanın arazi toplulaştırılması çalışmalarının yapılması zaruri görülmektedir." dedi.

Sit alanlarının kaldırılması gündemde!

Trabzon Uzungöl’de yurttaşların sit alanı ihlali gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sit alanlarının kaldırılmasına yönelik harekete geçtiği bilgisine ulaşıldı.

Ankara Mimarlar Odası'ndan mania hattının kaldırılmasına tepki!

Etimesgut ve Yenimahalle bölgelerinde kaldırılan mania hattının kaldırılmasında Mimarlar Odası Ankara Şubesi tepki gösterdi. Tezcan Karakuş Candan ise “Mania hattı kalkınca Eskişehir yolu Manhattan olur." açıklamasında bulundu.

İpoteğin kaldırılması davası nerede açılır?

Bir taşınmazın tapusu üzerine ipotek konularak, alacaklı borcunu güvence altına almış oluyor. Borç ödendikten sonra bu ipotek tapudan kaldırılabiliyor. Peki, ipoteğin kaldırılması davası nerede açılır? İşte yanıtı..

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kira arttırım davası nasıl açılır?

Taşınmaz mal kiralamalarında kira bedelinin belirlenmesi konusunda kimi zaman mal sahibi ile kiracı anlaşmazlık yaşayabiliyor. Bu durumda kira arttırım davası açılabiliyor. Peki, kira arttırım davası nasıl açılır?

İpoteğin kaldırılması davası görevli mahkeme!

Borcunu ödendiği halde tapu belgesini alamayanlar ipotek fekki için dava açabiliyor. Peki, ipoteğin kaldırılması davası görevli mahkeme hangisidir? İpoteğin kaldırılması davası nasıl açılır?

otellerde verim arttırılması Haberi

otellerde verim arttırılması

Didim Ticaret Odası, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi işbirliği ve Küçük Oteller Derneğinin katkılarıyla küçük otellerde verim artırılması, beş yıldızlı otellere alternatif oluşturulması, küçük otellerde kalite olması, finans kaynaklarına ulaşımı, yenilenmesi ve kendi pazarını kendi oluşturacak hale gelmesi için Didim'de bir danışma toplantısı yapıldı. 


Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, ADÜ Didim MYO Müdürü Prof. Dr. Atilla Yüksel, Didim Belediye Meclis üyeleri, Oda ve Meslek Kuruluşlarının temsilcileri turizmciler ile Didimliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ gerçekleştirdi. 


Başkan Üstündağ konuşmasında Söz konusu Didim olunca bütün kurumlarımız, hepimiz, Didim'e sadece kendi...