30 / 04 / 2024

Otis asansörleri ne kadar enerji tüketiyor

Otis asansörleri ne kadar enerji tüketiyor

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Ekstra bekleme sürelerini minimuma indiren compas sistemi, yaklaşık yüzde 27 daha az enerji tüketilmesini sağlıyor.

2024'te borsada ne alınırsa gider? Çimento ve inşaat sektörleri için flaş açıklama!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından bu yıl borsada ne alınabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Başak Traktör fiyatları peş peşe açıklandı! Bahçe traktörleri ne kadar? Hemen bakın! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Mart 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Başak Traktör'ün bu ayki fiyatları kaç lira oldu? Bahçe traktör fiyatları ne kadar? 

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Cihazınızda sakladığınız bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini güçlendirmek için size farklı kilit açma türleri sunulur, ancak birçok kullanıcının bilmediği şey, Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğudur.

New Holland bahçe traktörleri bir ayda ne kadar zamlandı? İşte 8 Ekim 2022 New Holland fiyat listesi

New Holland Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Özellikle tarla traktörlerinde yaklaşık 60 bin liraya kadar artışlar gözlendi. Peki bahçe traktörlerinin fiyatları ne oldu. İşte New Holland TD4.100F özellikleri ve fiyat listesi.

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..

Altın fiyatları hafta sonu biterken günbegün altın yatırımı yapanların takibinde. Altına bakıldığında ise çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar?

Giriş katında oturan asansör parası verecek mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Giriş katında oturuyorum. Yeni apartman yöneticisi benden de asansör aidatı istedi. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi. İşte o yazı...

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Asansör kullanmayan aidat ödemez!

Takvim Gazetesi yazarı Avukat Feride Hilal İmal, okuyucusunun sorduğu ''Asansör aidatı ödemek istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi.

Yönetici fahiş fiyat almışsa ne yapabilirsiniz?

Yöneticiniz, apartmandaki asansörün bakımı için sizin aldığınız fiyatın iki katı fiyat alıp diğer komşularınızı da razı etmişse, hukuken ne yapabilirsiniz? Yanıtı, bulunduğunuz yerdeki sulh hukuk mahkemesine bir ay içinde dava açmak.

Deprem profesörleri İstanbul depremi için ne diyor?

İstanbul'da 26 Eylül 2019 tarihinde Silivri merkezli 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Binalarda hasara neden olan deprem sonrasında bazı vatandaşlar geceyi parklarda geçirdi. Peki herkesin korkuyla beklediği olası büyük İstanbul depremi hakkında deprem profesörleri ne diyor? 

Bodrum'da yıkılamayan asansör 3 günde yerle bir edildi!

Bodrum kıyılarında oluşa talan gözler önüne serildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 15 gündür yıkılamayan asansörü 3 günde yerle bir etti.

Otis asansörleri ne kadar enerji tüketiyor Haberi

Otis asansörleri ne kadar enerji tüketiyor

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Otis, ileri teknolojisiyle  gerçekleştirdiği modernizasyon çalışmalarıyla asansörlerin verimliliğini, konforunu ve emniyetini arttırmaya yönelik yaratıcı çözümler sunuyor. 


Serviste mükemmellik ilkesiyle, her geçen gün büyüyen bir coğrafyada servis hizmeti sunan Otis Türkiye; modernizasyon programları kapsamında, pek çok inovatif teknolojiyi geliştirerek uygulamaya devam ediyor. Üretim kapasitesi ve geniş yedek parça stoku ile Türkiye’nin en yaygın asansör firması olduklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Gökdelenlerdeki yüksek hızlı asansörlerden, birkaç katlı apartmanlardaki asansörlere kadar tüm ünitelerin modernizasyonu, aynı deneyim, donanım ve emniyetle hareket eden uzman ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Doğru teknik, ekipman ve teknolojileri doğru noktalara uyguladığımız modernizasyon çalışmalarımızla, enerji maliyetlerini azalttığımız asansörleri emniyetli ve konforlu bir hale getiriyoruz. Yenilikçi teknolojilerle kullanıcıların hayatını...