03 / 05 / 2024

Otlukçu Parkı nerede

Otlukçu Parkı nerede

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Moda sahilinde zemin kayması!

Moda sahilinde önceki gün pazar koşusuna çıkan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Çünkü sahil boyunca Yoğurtçu Parkı’na kadar tüm park alanı tel örgülerle kapatılmıştı. İBB, HT İstanbul’a açıklama yaparak olayı aydınlattı:

Park Residences Cadde’de dairelerin yüzde 30’u satıldı!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahibi olduğu Park Residences Cadde’de dairelerin yüzde 30’u satılırken, 30 daire için de 150 aya kadar ödeme imkanları sunulan bir kampanya hayata geçiriliyor.

Park Residences Cadde basın toplantısı yarın!

Bağdat Caddesi’nin kalbinde yer alan Park Residences Cadde’de olağanüstü bir kampanya başlıyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahibi olduğu Park Residences Cadde’de vade imkanı 150 aya kadar çıkarıldı.

Samsun Skate Park tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, adrenalini güvenli bir alana taşıdı. Doğu Park alanı içerisindeki Skate Park ile gençler adrenalin tutkusunu yaşıyor.

Otlukçu Parkı nerede Haberi

Otlukçu Parkı nerede


Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu sokakta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasında kalan 614 metrekarelik alan, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendirildi. Çalışma öncesinde atıl halde olan proje alanı 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından alanda ihya edilen cami ile uyumlu oturma ve dinlenme ihtiyaçlarına hizmet eder hale gelen park vatandaşların kullanımına sunuldu.



Fatih...