26 / 07 / 2024

Otogardan bilet almak

Otogardan bilet almak

Alışveriş alışkanlıkları yaşamın her anında bizlere kolaylıklar sunmaya devam ediyor. İhtiyaç duyulan ürüne tek tıkla sahip olan vatandaşlar, yaygın olarak kullanılan şehirlerarası otobüs biletlerini de artık internetten satın alıyor.

AJet, ucuza bilet kampanyası duyurdu! 14 ülke için geçerli ucuza bilet imkanı...

AJet, ucuza bilet almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre, AJet kampanya kapsamında yurt dışına gitmek isteyen müşterilerine 9 EUR/USD + vergilerden başlayan indirimli uçak bileti imkanı sağlıyor.

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

Türk Hava Yolları kaçırılmayacak ucuz bilet kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

Sea Life Akvaryum bilet fiyatları 2015!

Turkuazoo Akvaryum diye anılan Merlin Enternatainments tarafından satın alındıktan sonra Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan Sea Life Akvaryum olarak anılan Türkiye'nin ilk akvaryumunda 2015 bilet fiyatları güncellendi.

Kidzania 2015 bilet fiyatları!

Kidzania 2015 bilet fiyatları yenilendi. 4 ila 14 yaş arası çocukların eğlenerek öğrenme deneyimi için şehir mantığıyla kurulmuş tema park, Akasya Acıbadem 'de yer alıyor.

Kidzania bilet fiyatları 2015!

4 ila 14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunmak için oluşturulan gerçek şehir mantığıyla kurulmuş tema park olan Kidzania bilet fiyatları 2015 yılı olarak güncellendi...

Gül Park Yaşam'dan ev almak isteyenlere fırsat!

Gül Park Yaşam'dan ev almak isteyenlere fırsat sunuluyor. 1 oda 1 salon dairelerin 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 564 tane daire yer alıyor.

Bina güçlendirme kararı almak için oybirliği mi gerekir?

Ekonomik ömrünü tamamlamış, risk teşkil eden binalar, kentsel dönüşüm kapsamında güçlendirilebiliyor. Anlaşma ile güçlendirme kararı alınan binalar için güçlendirme kredileri veriliyor. Peki, bina güçlendirme kararı almak için oybirliği mi gerekir?

Ev almak için kredi kullanmaktan mı çekiniyorsunuz?

Dumankaya D planı uygulaması "Ev almak için kredi kullanmaktan mı çekiniyorsunuz?" sloganıyla tanıtılıyor. D planı uygulaması Dumankaya Mozaik ve Dumkankaya Hi-Fit projelerinde geçerli oluyor.

Araziye yol almak için gerekenler!

İmar mevzuatı gereğince kanunun 18 inci maddesinin uygulanamadığı hallerde yola cephesi bulunan parsellerden herhangi biri ile tevhid edilmesi mecburi kılınıyor. Peki, araziye yol almak için gerekenler nelerdir?

Oturma ruhsatı almak için belgeler!

Yapının ruhsatına uygun olarak zamanında inşa edilmiş olması halinde yapıya oturma ruhsatı veriliyor. Peki, oturma ruhsatı alabilmek için neler gereli? İşte, oturma ruhsatı almak için belgeler!

'Ön ödemeli konut almak riskli'

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, Müteahhitlik Hizmet Yasası yürürlüğe girmeden tüketicinin hakkının, yönetmeliklerle korunamayacağını belirterek, 'tüketici açısından, ön ödemeli konut almak hala risklidir" dedi

Tahir Tellioğlu: Tüketici açısından ön ödemeli konut almak tehlikeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkındaki Yönetmelik için, sektörün içinde bulunduğu sorumsuzluktan dolayı, tüketici açısından, ön ödemeli konut almak, hala risklidir'' dedi.

Tahir Tellioğlu: Ön ödemeli konut almak hala riskli!

Müteahhitlik Hizmet Yasası yürürlüğe girmeden tüketicinin hakkının yönetmeliklerle yeterince korunamayacağını söyleyen İMKON Başkanı Tellioğlu yaptığı açıklamada "Tüketici açısından ön ödemeli konut almak hala riskli" dedi

Otogardan bilet almak Haberi

Otogardan bilet almak


E-ticaret'in gelişmesiyle her geçen gün hızla değişen alışveriş alışkanlıkları yaşamın her anında bizlere kolaylıklar sunmaya devam ediyor. İhtiyaç duyulan ürüne tek tıkla sahip olan vatandaşlar, yaygın olarak kullanılan şehirlerarası otobüs biletlerini de artık internetten satın alıyor.


Yer bulma kaygısı ile günler öncesinden otogarlarda kapı kapı dolaşmak ise tarih oluyor. 2006'da "Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi" adlı TÜBİTAK projesi ile çalışmalarına başlayan Biletall A.Ş'nin Genel Müdürü Yaşar Çelik, internetten bilet satışının geldiği noktada, sektörün teknolojiye hızla uyum sağladığını söyledi. Çelik, "Biletall olarak biz de bütün satış kanallarımızda ürünlerini çeşitlendirerek online kanallarda otobüs ve uçak biletlerinin yanına 2015'te İDO ve TCDD biletlerini de dahil etmeyi planlıyoruz"...