17 / 05 / 2024

otogaz zam

otogaz zam

Benzin, motorin ve otogaza yapılacak zamlar belli oldu. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. 

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Akaryakıt fiyatlarına zam geldi!

Benzinde yaşanan artış sonrasında sürücülerin ilk tercihi olan LPG'de (Otogaz) fiyat bu gece değişti. LPG'nin litresi zam sonrasında 18 TL'yi geçti. İşte tüm detaylar...

Benzin ve motorin derken, bir zam da LPG'ye geliyor! Otogazın litresi 17 TL'yi geçecek! Akaryakıtta son dakika şoku!

Başta benzin ve motorin olmak üzere akaryakıt fiyatları milyonlarca sürücünün sık sık araştırdığı konular arasında yer alıyor. Benzin ve motorin derken, bir zam haberi de LPG'ye geldi. LPG fiyatları bu gece artacak. İşte ayrıntılar... 

Nakliyeciler Akaryakıt Zamlarına Tepki Gösteriyor: Yüzde 50 Zam Kapıda!

İzmir'deki kamyoncular ve kamyonetçiler, akaryakıta yapılan zamların ardından nakliye ücretlerinde yüzde 50 zam yapılacağını açıkladı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, ÖTV tutarlarında yapılan düzenlemelerle birlikte gerçekleşti. Karara göre benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına büyük oranda zam geld

12 kg mutfak tüpüne şok zam! Fiyatlar güncellendi! İşte Aygaz, Mogaz, Milangaz 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Son otogaz (LPG) zammından sonra mutfak tüp fiyatlarına zam geldi. 12 kilogramlık tüpün fiyatı 326 liraua kadar yükseldi. Mogaz, Aygaz, Milangaz 11 Kasım 2022 fiyat listesi..

Bir zam da mutfak tüpüne geldi! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Son otogaz (LPG) zammından sonra mutfak tüplerine de tekrar zam yapıldı. 12 kiloluk tüpün fiyatı 320 liraya kadar yükseldi. İşte detaylar…

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye yine zam geliyor!

Akaryakıta peş peşe zamların gelmesinin ardından LPG'ye (Otogaz) bir zam daha gelmesi bekleniyor.

Otogaza zam kapıda!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren otogaza zam yapılacağı konusu gündemde. Otogaz fiyatlarına salı gününden geçerli olmak üzere 25 kuruş zam yapılacağı aktarıldı.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

Kira kanunu gereğince kira bedelinde yapılacak yıllık zamlar, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki bu ayki enflasyona göre yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

otogaz zam Haberi

otogaz zam

Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 61 kuruş, motorinin litre fiyatına 1 lira 29 kuruş ve LPG'nin litre fiyatına 78 kuruş zam yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; döviz kurlarında artış meydana gelmesinin ardından akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar geldi. Dün benzine gelen 68 kuruş zammın sonrasında yeni zamların gelmesi bekleniyor. 

Edinilen bilgilere göre; 2022'nin yeni yılında benzin, motorin ve otogaz LPG'ye büyük zam geldi. Önceki gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 61 kuruş, motorine 1 lira 29 kuruş, otogaz LPG'ye ise 78 kuruş zam yapıldı.

BENZİN 13 LİRAYA DAYANACAK

Ankara'da ortalama 12.37 liradan satılan benzinin litre fiyatı 12,97 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 12.31 liradan 12,91 liraya, İzmir'de 12.39 liradan 12,99 liraya yükselecek. 

MOTORİN 13'Ü AŞACAK

Ankara'da ortalama 12.08 liradan satılan...