19 / 05 / 2024

otomasyonlu otopark nedir

otomasyonlu otopark nedir

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 11 katlı ve 560 araç kapasiteli otomasyonlu otoparkın temeli törenle atıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş bitirme süresi 630 gün olan projeyi daha önce tamamlamak istediklerini söyledi

Manisa'ya 29 milyonluk otopark!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı törenle hizmete açıldı.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark 1 Haziran'da açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

İstanbul'da dev otopark projesinde son durum nedir?

İstanbul’un otopark sorununun çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği dev otopark projesinde tüm çalışmaların bittiği ve projenin hayata geçirilme aşamasında olduğu açıklandı.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Tam Otomasyonlu Otopark projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz Kasım ayında temelini attığı ve 560 araçlık kapasitesiyle Manisa’daki otopark sorununun çözülmesine katkı sağlayacak olan tam otomasyonlu otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Otopark şerhi nedir?

Ulaşım araçları için bir binanın içinde veya bu binanın oturduğu parselde açık veya kapalı olarak düzenlenen otoparklar, bina otoparkı oluyor. Kimi yapıların tapusunda otopark şerhi bulunabiliyor. Peki, tapuda otopark şerhi nedir?

Manisa'da tam otomasyonlu otopark projesi çalışmaları sürüyor!

Manisa’da otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla geçtiğimiz aylarda temeli atılan 550 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesi ile Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa tam otomasyonlu otopark Nisan 2016'dan önce açılacak!

Otopark alanında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, hedefledikleri sürenin dört ay önünde gittiklerini belirterek, “Allah nasip ederse 2016 Nisan ayında düşündüğümüz açılış, daha erken gerçekleşecek” dedi.

Şehir ulaşım planlaması ve otopark sorunları!

Bugün dünyanın bütün önemli büyük şehirlerinin çözüp Türkiye'de pek ilerleyemediğimiz basit bir şehircilik sorunu nedir derseniz ben otopark planlaması derim.

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi inşaatı devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi..

otomasyonlu otopark nedir Haberi

otomasyonlu otopark nedir


Manisa'da yaşanan otopark sorununa çözüm için çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi, Emekliler Parkı otoparkının ardından yeni bir otoparkın daha temelini attı. 11 katlı ve 560 araç kapasiteli Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otoparkının temeli törenle atıldı. 


Otopark sorunu çözülecek

Temel atma törenine, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Baro Başkanı Av. Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP MKYK üyesi Mustafa Enöz Turgutlu, Alaşehir, Sarıgöl, Salihli, Kula ve Selendi Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri ve Manisalılar katıldı.

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında olacak 560 araç kapasiteli otopark 28 milyon 800 bin liraya mal olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 11 katlı ve 560 araç kapasiteli otomasyonlu otoparkın kent merkezinin otopark sorununa önemli katkı sağlayacağını açıkladı. Cumhuriyet Meydanı ve Emekliler...