01 / 05 / 2024

Otomatik otopark nedir

Otomatik otopark nedir

Ootomatik otopark projelerinin sayısı artıyor. İstanbul’un ardından İzmir’de de 280 kapasiteli tam otomatik otopark açıldı. Kamulaştırması dahil toplam 20 milyon TL’ye mal olan 11 katlı otopark, 184’ü binek, 96’sı cip olmak üzere 280 araç kapasiteli.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

TOGG’un özellikleri nelerdir? TOGG otomatik vites mi?

TOGG hakkında sıkı bir araştırma yapılıyor. Üretim bandından inen yerli otomobil TOGG özellikleri nedir, TOGG otomatik vites mi? soruları yanıt arıyor!

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Malatya'ya asansörlü tam otomatik katlı otopark geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla asansörlü tam otomatik katlı otopark projesini hayata geçirecek.

İstanbul'da dev otopark projesinde son durum nedir?

İstanbul’un otopark sorununun çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği dev otopark projesinde tüm çalışmaların bittiği ve projenin hayata geçirilme aşamasında olduğu açıklandı.

Otomatik otopark nedir Haberi

Otomatik otopark nedir

Alsancak’ta hizmete açılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik otoparkı” sürücülerin büyük ilgisini çekiyor. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii’nin karşısında yer alan otopark, trafik ve park sorunun en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Alsancak’ın önemli bir ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor. Açıldığı günden bu yana binlerce aracın ‘el değmeden’ park edildiği otopark, sağladığı büyük kolaylık nedeniyle kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor.


Apartman kadar yer kaplıyor

‘Alsancak Tam Otomatik Otoparkı’yla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, son teknolojiyle donatılan otoparkın neredeyse bir apartmanın kapladığı kadar bir alanda çok sayıda aracın park edilmesine olanak verdiğini hatırlattı. Otoparka ilginin giderek arttığını söyleyen Kırmızı, “İlk kez uygulanan sistemin vatandaş kadar biz de yabancısı olduğumuz için, otopark ilk açıldığında izlenimleri almak ve...