18 / 05 / 2024

otomatik sulama sistemi

otomatik sulama sistemi

İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde yaşayan Anne ve Robin Strange çifti, emeklilik yaşı gelince çiçekçiliği uğraş edindiler. Çift evlerinin tamamını çiçeklerle kapladılar...

Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi, geniş kapasitesi, yüksek sıkma hızı, su ve deterjan miktarını otomatik ayarlayan i-DOS otomatik dozajlama sistemi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Siemens EQ.500 Classic Piyano Tam Otomatik Kahve Makinesi en ucuza nereden alınır? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens EQ.500 Classic Piyano Tam Otomatik Kahve Makinesi, yüksek kaliteli ceramDrive öğütücü, iAroma Sistemi ve otomatik süt temizleme özelliği ile farklı kahvelerin yapılmasını sağlıyor. 

Arnica Prokit 444 Plus Mutfak Robotu kaç TL,en uygun fiyata nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Prokit Çok Fonksiyonlu Mutfak Robotu,paslanmaz bıcak yapısı,yüksek motor gücü ve otomatik emniyet sistemi sayesinde ev hanımlarının vazgeçilmezi oluyor.

Kamu çalışanlarının mal beyanı için otomatik takip sistemi kurulacak!

Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak...

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nda inşaat çalışmaları şu an yüzde 90 oranında tamamlandı. Ordu Büyükşehir Başkanı Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi" dedi. 

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Banyolar dijitalleşiyor!

Evimizde giderek ‘akıllanan’ teçhizatlara son yıllarda banyolar ve klozetler de eklendi. Öyle ki dünyada tuvalet anlayışı bile değişiyor, Avrupa’da yeni tuvaletlerde ılık sulu, otomatik taharet sistemi bulunuyor.

Gaziantep Yavuzeli'de Güneş enerjisi ve sulama sistemi kuruldu!

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde kaymakamlık ve tarım müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile 5 çiftçiye, Güneş enerjisi ile sulama sistemi kuruldu.

AquaClean otomatik klozet sistemleri ile banyolarda yeni dönem!

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

Elmalı'da yeni yatırımlar yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Elmalı'da Yuva Kapalı Devre Sulama Sistemi, İndirici Trafo Merkezi ve Asfalt Plenti Tesisi'nin açılışını yaptı.

otomatik sulama sistemi Haberi

otomatik sulama sistemi
Öyle ki evleri, sobası tüten, içerisinde yemekler kaynayan bir evden çok bahçeyi andırıyor. Ancak onları diğer çiçek düşkünlerinden ayıran bir özellikleri var. O da İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde yaşayan çiftin çiçek büyütmekle yaklaşık 26 yıldır ilgilenmeleri. Rengarenk çiçeklerle bezenmiş evlerinin önünden geçen gözlerini alamıyor. Bir bakan bir daha bakıyor. Gördükleri sıra dışı manzara karşısında onları tanımadıkları halde sadece beğenilerini dile getirmek için not bırakanlar bile var. Çiftin sadece balkonda çiçek yetiştirmekle kalmamalarının hikâyesini Anne Strange şöyle anlatıyor: "Bir gün asma sepetlerden aşağıya doğru sarkan çiçekler gördük. Kendi evimizde de neden olmasın ki dedik. O zamandan beri de durmadan çiçek ekip duruyoruz ve sonuç bu." İnsanlardan çok olumlu tepkiler aldıklarına işaret eden Strange, "Bazen çiçekler için ne kadar para harcadığımızı düşününce...