08 / 05 / 2024

Otomobil Bayi Fiyatları

Otomobil Bayi Fiyatları

Otomobil almayı düşünenler bayilerde üzücü haberi alıyor. Bugün otomobil almak isteyen biri en az 2 ay bekleyecek.

Otomobil fiyatları düştü, darısı konut fiyatlarının başına!

Otomobil fiyatlarında düşüş devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatlarında peş peşe kampanyalar açıklanırken, ikinci el piyasasında fiyatlar geriliyor. Gazeteci Zafer Şahin, otomobil fiyatlarındaki düşüşe değinerek, 'darısı konut fiyatlarına' dedi. 

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

MG Nisan 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! Fiat Egea'dan bile daha ucuza 0 otomobil fırsatı!

Otomotiv devi MG, merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler taradfından araştırılan MG fiyatları ne kadar? 

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

BETAM açıkladı! Otomobil fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor!

BETAM tarafından sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan kapsamında hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden ‘Otomobil Piyasası Görünümü’ raporunu açıkladı.

Otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı! En dip fiyatlar…

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların satış rekorunu kırarken, fiyatlar da hareketlenme başladı. Birçok kişi araç fiyatlarda düşüş beklerken ekonomist Mert Başaran, otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı yaptı ve nedenini açıkladı.

Otomobil fiyatlarına bu ayın ikinci zammı kapıda: Markalar yüzde 10'luk artış için hazırlanıyor! 

Dolar ve Avro’nun yükselişinin otomobil fiyatlarını etkilemesi bekleniyor. Sektör temsilcileri markaların zam hazırlığında olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmeden devam ederken, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de kampanyalı fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Birazdan sizinle paylaşacağımız bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük... İşte o modeller....

Otomobil Bayi Fiyatları Haberi

Otomobil Bayi Fiyatları

Küresel otomotiv sektöründe yaşanan tedarik sorunu Türkiye’yi de olumsuz etkiledi. Araç satın almak için bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor.

Sıfır araç almak isteyenlerin bekleme süresi yaklaşık 2 ayı buluyor. Bazı modellerde bu süre 2 ayı da aşıyor. Türkiye’de üretilen araçlarda ise bekleme süresi en az 30 gün.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) aktardığı verilerine göre Nisan 2022'de otomobil satışları yüzde 5.8 azalarak 45 bin 564 adet oldu. Hafif ticari araç pazarı yüzde 10.4 artarak 14 bin 471 adete çıktı. Toplam pazar ise yüzde 2.4 azalışla 60 bin 35 adet oldu.

Yılın ilk dört ayında ise otomobil satışları yüzde 20.7 azalarak 162 bin 398 adet, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 10.2 azalarak 49 bin 687 adet oldu.