05 / 05 / 2024

otomotiv avm

otomotiv avm

Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'nin açılışına sayılı günler kala Otonomi yönetici ve üyeleri ile tüm Ankara galeri esnafı şölen havasında geçen bir yemekte bir araya geldi.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Ankara Otonomi'de kiralar 1.000 TL'den başlıyor!

375 dönümlük alanda 2. el araçlar için 551 showroom ile açılışa hazır olan Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’de kiralar 1.000-4.000 TL arasında...

Ankara'nın en büyük otomotiv AVM'si ne zaman açılacak?

Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'nin açılışına sayılı günler kala Otonomi yönetici ve üyeleri ile tüm Ankara galeri esnafı şölen havasında geçen bir yemekte bir araya geldi.

Ankara Otonomi açılış için gün sayıyor!

Ankara’daki tüm oto galerilerini bir çatı altında toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin açılışı öncesi düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 kişi katıldı. Şölen havasında geçen yemekte, birlik ve dayanışma ruhu tazelendi.

Ankara Otonomi'nin açılışına günler kaldı!

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si OTONOMİ, açılış için gün sayıyor. Aydın Erkoç: “OTONOMİ’de Ankara’daki tüm araç satıcılarını bir araya toplayacak kadar yer var. 2. el araç ticareti standarda kavuşacak; nitelikli bir mesleki faaliyete dönüşecek” dedi.

Ankara Otonomi Eylül'de açılacak!

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Ankara’da kapılarını açıyor. Esenboğa yolunda 375 dönümlük alan üzerinde yapımı hızla süren ve Kent’teki tüm oto galerilerini bünyesinde toplayacak OTONOMİ, Eylül’de faaliyete geçiyor.

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhalit Kaya, Yalçın Sabuncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Beylikdüzü Uyum AVM'de kuruldu.

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Cantürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Otoport Otomobil AVM'de kuruldu.

otomotiv avm Haberi

otomotiv avm

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) tarafından inşaatı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen "otomotiv yaşam merkezi" Otonomi'nin "Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği", Pursaklar'daki Afiyet Restoran'da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç'un ev sahipliğinde verilen yemeğe, Başkan Yardımcıları Mahmut Ulucan, Niyazi Berktaş, galericiler, yatırımcılar ve misafirler olmak üzere toplamda 600'e yakın kişi katıldı. MASFED, BOD ve Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, yemekte yaptığı konuşmaya, böyle kapsamlı bir organizasyonda müzik olmamasının nedenini açıklayarak başladı ve "Ülkemizin en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde biliyorsunuz her gün şehitlerimiz geliyor, Allah'tan onlara rahmet diliyoruz. Aslında bugün buradaki yemeğimizde müzik olsun diye düşünmüştük fakat şehitlerimizden dolayı bunu iptal ettik" dedi. 


Sabah...