03 / 05 / 2024

Otonomi araç alım-satım işlemleri

Otonomi araç alım-satım işlemleri

Otonomi içindeki noter ve ilk bankanın faaliyete geçmesiyle birlikte, araç alım satım işlemleri hız kazandı. 2. el aracı tüm yasal işlemleri ve testlerini aynı yerde yaptırıp “garantili” olarak alacağı yeni dönem başladı.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Araç alım-satımında ek vergiyi kim öder? Ek MTV'de tüm ayrıntılar belli oldu!

Ek motorlu taşıtlar vergisinde (MTV) tüm ayrıntılar netleşti. Bu kapsamda vatandaşlar araç alım-satımında ek vergiyi kimin ödeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Sektör kaynakları açıkladı! İkinci el araç alımında sistem değişiyor!

İkinci el araç alış-satışlarında son gelişmeler yakından takip edilirken, Ramazan ayında araba alım-satımlarında bir değişiklik bekleniyor. Konuyla ilgili uzun yıllardır galericilik yapan sektör kaynaklarından bir açıklama geldi.

98 engelli raporu olan biri araç alımında yüzde kaç indirim alır?

Engelli vatandaşlar, ÖTV’siz araç alma haklarına sahiptir. Bu doğrultuda engelli bireyler araç alımına dair bazı sorular soruyor. İşte detaylar!

Engelli aracın ÖTV ödemesi ne kadar? Engelli araç alım limiti 2023 artacak mı?

Engelli araç ÖTV ödemesi gündemde yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanan Ekim ayı enflasyon rakamlarından sonra engelli araç alım limiti araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapuda alım satım işlemlerinin nasıl olduğu araştırılan konular arasındadır. Peki Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Rusya’ya ekonomik yaptırımlar gevşer mi? Bazı ABD bankaları tekrar Rus tahvillerinde alım satıma başladı

Bazı büyük ABD bankaları son günlerde Rus borçlanma araçlarında alım satım işlemi yapılmasına tekrar aracılık etmeye başladı. Böylece Batılı yatırımcıların artık dokunmak istemediği Rus tahvillerini satmaları mümkün olacak.

2. el araç alım-satımı yapan şirketlere soruşturma! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Rekabet kurulu, yükselen 2. el araç fiyatları sonrası harekete geçti. Vatandaşlardan gelen şikayetleri inceleme altına alan Rekabet Kurulu, alım-satım yapan firmalarla ilgili yaptığı ön araştırma karara bağladı

Tapu alım satım masrafı 2022!

Tapu masrafları, gayrimenkul alım satım işleminde bulunacak olan kimseler tarafından araştırılıyor. Tapu alım satım işi olanlar, devir için belirli tutarlarda masraf ödüyorlar. Peki, 2022 yılı için bu tutar ne kadar oldu? İşte tapu alım satım masrafı 2022...

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

2022 yılında engelli vatandaşların yararlanabileceği ÖTV muafiyetli araç alım limiti ne kadar oldu? İşte detaylar...

Engelli vatandaşlar 2022 yılında ÖTV muafiyetli araç alım limitinin ne kadar olduğunu merak ediyor. ÖTV muafiyetli araçlardan sadece engelli vatandaşlar yararlanabiliyor. Engelli vatandaşlar için 2022 yılında ÖTV muafiyetli araç alım limiti belli oldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Otonomi araç alım-satım işlemleri Haberi

Otonomi araç alım-satım işlemleri

Otonomi içindeki noter ve ilk bankanın faaliyete geçmesiyle birlikte, araç alım satım işlemleri hız kazandı.

551 showroom, 10 oto plaza ve teknik servisler, ticarethane ve ofislerin yer aldığı Otonomi’de vatandaşların bol seçenek içinde beğendiği 2. el aracı tüm yasal işlemleri ve testlerini aynı yerde yaptırıp “garantili” olarak alacağı yeni dönem başladı. 


Otomotivde 2. elin kalbi artık, Ankara’da kapılarını açan Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’de atmaya başladı. 


Otomobil piyasasını kökten değiştirecek ve özellikle ikinci el araç ticaretinde çıtayı yükselterek bu işi kurumsal bir yapıya kavuşturacak otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi, geçtiğimiz günlerde kapılarını açmıştı. Şehir içindeki galerilerin buraya taşınması ile showroomların büyük bölümünde ticaretin başladığı, bir kısmında da hazırlıkların hızla sürdüğü Otonomi içindeki noter ve ilk banka şubesinin de...