02 / 05 / 2024

otopark problemi 2015

otopark problemi 2015

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, otopark probleminin kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi..

Otopark Yönetmeliği ile trafik problemi çözülecek!

Otopark Yönetmeliği'ne ilişkin görüşlerini paylaşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yönetmelik ile şehir merkezlerindeki otopark problemi aşılabilecek" dedi.

Otopark yönetmeliği uygulamaya geçirilmeli!

TESK Genel Başkanı Palandöken: "Otopark yönetmeliği uygulamaya geçirilmelidir. Otopark problemi hem şehir içinde hem mahalle arasında birçok sorunu beraberinde getiriyor" dedi

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı inşaat nedeniyle kapatıldı!

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı hafriyat nedeniyle kapatıldı. Hastaneye gelenlerin park yeri problemi olması doğrultusunda çevre sakinleriyle sık sık münakaşa yaşanıyor.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Türk insanı gayrimenkul yatırımını seviyor!

Mahall Ankara Satış ve Pazarlama Müdürü Nihan Özdemir, ev sahibi olmak isteyenlerin tercihlerini ulaşımı kolay, otopark problemi olmayan, güvenlikli, yeni ve sosyal alanlara yakın konutlardan yana kullandığını vurguladı.

Ebubekir Parkı otopark ve kapalı yüzme havuzu yapım işi!

Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otopark Ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı yapım işi ihalesi 9 Temmuz 2015 günü saat 11:30'da gerçekleşecek.

Merter Zeminaltı Otopark ihalesi 13 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Merter Zemin Altı Otoparkı ve Çevre Düzenleme İnşaatı yapım işi ihalesi 13 Temmuz 2015 tarihinde saat 11:30'da gerçekleşecek.

Kadıköy Hasanpaşa Pazaryeri Zeminaltı Otopark ihalesi 13 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kadıköy ilçesi, Hasanpaşa Pazaryeri Zeminaltı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Otopark problemi kentsel dönüşümle çözülür!

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, otopark probleminin kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi..

Sincan Belediyesi çok katlı otopark ihalesi 24 Nisan'da!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının çok katlı otopark kısmının 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 24 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Üsküdar Altunizade'de park ve zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 29 Nisan'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar'ın Altunizade Mahallesinde park ve zeminaltı otoparkı inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparkın intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihalesi 29 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Sincan Belediyesi'nden 5 yıl kiralık çok katlı otopark ve kültür merkezi ihalesi 10 Nisan'da!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının düğün salonu kısmı Kapalı Teklif Usulü ile 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 1 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

otopark problemi 2015 Haberi

otopark problemi 2015

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, tek düşüncelerinin vatandaşa nasıl daha fazla hizmet edebiliriz olduğunu belirterek, “bunun için her fırsatta vatandaşlarımızı dinliyoruz,” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet  Semt Konağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkının  yoğun ilgi gösterdiği çay sohbeti tadında gerçekleşen toplantıda belediye tarafından mahallede gerçekleştirilen çalışmalar konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişiyle gerçekleşen sohbette, vatandaşlar mahallelerde kurulan semt konaklarından dolayı Başkan Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür ettiler.

Toplantıda vatandaşlar, yaşadıkları bölgede çözüm bulunmasını istedikleri konuları da dile getirdiler. Daha çok otopark sorununun konuşulduğu Kadımehmet’te vatandaşlar, kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı. Kişisel problemlerinde konuşulduğu çay sohbetinde vatandaşları büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Demircan, ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak konuları...