18 / 05 / 2024

Otoyol 2015 ihaleleri

Otoyol 2015 ihaleleri

İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Haziran 2015 tarihinde 29384 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği esasları..

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

Otoyol ihaleleri için düğmeye basıldı!

İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak.

2015‘te otoyol ve köprülerin özelleştirme trafiği hızlanacak!

Köprü ve otoyollarda özelleştirme trafiği 2015’te hızlanıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de aralarında olduğu köprü ve otoyolların özelleştirileceğini söyledi.

Köprü-otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde!

Köprü-otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde Türk Telekom'dan sonraki en yüksek özelleştirme olan köprü ve otoyollar için süreçte sona yaklaşılıyor. Özelleştirme süreci 2015 yılının ilk aylarında başlayacak.

Köprü ve otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde!

Türk Telekom’dan sonraki en yüksek özelleştirme olan köprü ve otoyolların özelleştirilmesi için gereken yasal düzenleme tamamlanırken, özelleştirme çalışmaları kapsamında danışman seçilecek. Özelleştirme süreci 2015 yılının ilk aylarında başlayacak.

Trendist Evleri Ataşehir iletişim! Teslimler Aralık 2015'te!

Trendist Evleri Ataşehir iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Trendist Evleri Ataşehir kapsamında yer alan konutların 2015 senesi içinde Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Work Square Kurtköy Evleri 2015 Mart'ta teslim edilecek!

Work Square Kurtköy Evleri kapsamında konutlar 2015 senesinin Mart ayında teslim edilecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Tarlabaşı 360 Beyoğlu 'nda metrekaresi 6 bin 500 dolara! 2015 'te teslim!

Metrekare birim fiyatının 6 bin 500 dolardan başladığı Taksim Tarlabaşı 360 'ın anahtar teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Projede 1.000 adet ünite yer alıyor...

Ankara Mahall satış fiyatları! Teslimler 2015'te!

Ankara Mahall satış fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Mahall Evleri kapsamında yer alan konutların teslimleri ise 2015 senesinin ikinci yarısı içinde yapılacak

Four Points by Sheraton otel 2015 yılında açılacak!

STARWOOD Hotels& Resort Worlwide'nin uluslararası markalarından 'Four Points by Sheraton' Türkiye'deki turizm pazarına Bağcılar'daki Batışehir projesi ile giriş yapıyor. EgeYapı Group projesi içinde yer alacak otel 2015'te açılacak...

Otoyol 2015 ihaleleri Haberi

Otoyol 2015 ihaleleri

2003 yılından bu yana 17 bin kilometreden fazla duble yol yapımını tamamlayan hükümet, 2015 yılında da otoyol yatırımlarını sürdürecek. İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun Asya ve Avrupa yakasında kalan bölümlerinin (Kınalı-Odayeri/Kurköy-Akyazı) YİD yöntemi ile ihalesi yapılacak ve mart ayında teklifler alınacak. Yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılacak projelerden biri olan İzmir-İstanbul Otoyolu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Projenin İstanbul-Bursa arası 2015'te hizmete açılacak. İzmir-Kemalpaşa otoyolu yıl sonuna kadar tamamlanacak. İstanbul üstünden devam eden trafiğin rahatlatılması için Sakarya'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, oradan da Tekirdağ 'a uzanıp Çanakkale'ye kadar inen bir otoyol ağı oluşturulacak. İzmir'i Çandarlı Limanı'na bağlayacak olan otoyol projesinin...