04 / 05 / 2024

otoyol gişelerinden bayramda ücret alınıyor mu

otoyol gişelerinden bayramda ücret alınıyor mu

Köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Fakat bu sabah gişelerden geçen şoförler büyük bir şok yaşadılar. İstanbul Mahmutbey gişelerden geçen bir şoförün HGS hesabından 1.80 lira geçiş ücreti kesildi.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

İstanbul'daki gişeler şehir dışına mı taşınacak?

İstanbul'da zamanla şehrin içinde kalarak trafik akısını engelleyen otoyol gişeleri, özellikle tatil dönemlerinde vatandaşları mağdur ediyor.

Kidsmall AVM bayramda açık mı?

Kidsmall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidsmall AVM bayramda açık mı? Kidsmall AVM bayramda kaçta açılır? İşte Kidsmall AVM bayram mesaisi...

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

İkea İzmir bayramda açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea İzmir Bornova bayramda açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

Carousel AVM bayramda açık mı?

Carousel AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carousel AVM bayramda açık mı? Carousel AVM bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Kidz Mondo bayramda açık mı?

Kidz Mondo, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam ise saat 20:00'de kapanıyor. Peki, Kidz Mondo bayramda açık mı? Kidz Mondo bayramda kaça kadar açık?

Asmaçatı AVM bayramda açık mı?

Asmaçatı AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Asmaçatı AVM İzmir bayramda açık mı? Asmaçatı AVM bayramda kaçta açılır? Balçova Asmaçatı bayramda kaça kadar açık?

Kidzania İstanbul bayramda açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaçta açılır? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık?

Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı?

Özdilek AVM İzmir, hafta içi hergün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek AVM İzmir bayramda kaça kadar açık?

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

otoyol gişelerinden bayramda ücret alınıyor mu Haberi

otoyol gişelerinden bayramda ücret alınıyor mu

Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı Resmi Gazete'de yayımlanarak duyurulmuştu. Fakat gişelerdeki 'teknik bir arıza' yüzünden bazı gişelerde vatandaşlardan geçiş ücreti alınıyor. Yetkililer bayram sonrasında ücretlerin geri iade edileceğini söyledi.


Vatandaş’a bayram şoku… Köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Fakat bu sabah gişelerden geçen şoförler büyük bir şok yaşadılar. İstanbul Mahmutbey gişelerden geçen bir şoförün HGS hesabından 1.80 lira geçiş ücreti kesildi.


Konuyla ilgili olarak hürriyet.com.tr’ye açıklamada bulunan Karayolları yetkilileri, “Bayram boyunca bazı gişelerden teknik bir arıza yüzünden vatandaşlardan geçiş ücreti alındı. Bayramdan sonra vatandaşların paraları HGS hesaplarına geri iade edilecek” dedi. Çok sayıda şikayet aldıklarını dile getiren yetkili bayram sonrasında vatandaşların 444 11 17 OGS-KGS danışma hattını arayarak kendilerinden alınan ücretleri geri tahsil edebileceklerini...