30 / 04 / 2024

 Ottoman Gayrimenkul kimin

 Ottoman Gayrimenkul kimin

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Ottoman Gayrimenkul, Sinpaş GYO'ya 18.4 milyon TL ödeyecek!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi iştiraki Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat'ın şirketlerine 18 milyon 413 bin 550 TL ödeyeceğini açıkladı.

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Bakırköy Ottomare Palace!

Bakırköy Ottomare Palace, Ottoman Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahilinde hayata geçiriliyor. Konutların satış sürecine başlanan projede banka kredisi le konut sahibi olmak mümkün...

Ottomare Palace ödeme planı!

Toplam 62 adet özel suit daireden oluşan Ottomare Palace ödeme planı kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Proje, Ottoman Gayrimenkul imzası taşıyor...

Ottomare Suites projesi de siluet engeline takıldı!

SİNPAŞ Holding'e ait Ottoman Gayrimenkul'ün Zeytinburnu sahilinde inşa ettiği Ottomare Suites projesi de siluet engeline takıldı. Yeni imar planına göre, projenin önceki planlarda 115 metre olan inşaat yüksekliği 86 metreye çekildi.

 Ottoman Gayrimenkul kimin Haberi

 Ottoman Gayrimenkul kimin

Sinpaş GYO'nun sermayesinin yüzde 24,9'una sahip olduğu iştirakimiz tasfiye halinde Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'deki ("Ottoman") paylarının tamamının, diğer mevcut hissedarlar ile birlikte hareket etmek suretiyle Ottoman'ın tüm borç ve diğer tüm yükümlülüklerinin devrini sağlayacak şekilde 1 TL tutar üzerinden Sinpaş GYO ile ilişkili taraf olmayan alıcıya satışının gerçekleştirilmesine, 

Ottoman'ın mevcut hissedarlarının Ottoman'dan olan ortak alacaklarının tahsil imkanının olmaması nedeniyle hisse satış işlemi ile eşzamanlı olarak diğer mevcut hissedarlarla birlikte hareket etmek sureti ile Ottoman'dan olan 5 milyon 361 bin 43,66 TL tutarındaki alacağımızın da alıcıya devrine karar verildi.

Sinpaş GYO'nun Kap açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzca,

Sermayesinin %24,9'una sahip olduğumuz iştirakimiz Tasfiye Halinde Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'deki ("Ottoman") paylarımızın tamamının, diğer mevcut hissedarlar ile birlikte hareket etmek suretiyle...