01 / 07 / 2024

Ottomare Palace ev fiyatları

Ottomare Palace ev fiyatları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon suit daire tiplerinden meydana gelen Ottomare Palace nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor...

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace’ta teslimler Mart'ta yapılacak!

Babacan Palace’ta teslimler mart ayında başlıyor. Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen ultra lüks projeden ev sahibi olmak için 40 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor.

Babacan Premium ve Babacan Palace’da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Beylikdüzü’nde yükselen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde, ister yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ister şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz ile taksitle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

Ottomare’de ticari alan satışları sürüyor!

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan, etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

Mardan Palace Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kundu’da yer alan, masalları aratmayacak konseptiyle birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapan ve açılışıyla büyük sansasyon yaratan Mardan Palace Hotel icraya düştü.

St. Regis Venice San Clemente Palace, kongrelere ev sahipliği yapıyor!

St. Regis Venice San Clemente Palace, Venedik’te tarih ve lüksü bir arada sunan bir ada-otel... Permak Group’un 150 milyon euro’ya satın aldığı otel, dünyada özellikle düğün ve kongrelerde tercih edilen bir mekan haline geldi...

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace Bakırköy satış!

Ottomare Palace Bakırköy satış bilgileri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Bakırköy Ottomare Palace!

Bakırköy Ottomare Palace, Ottoman Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahilinde hayata geçiriliyor. Konutların satış sürecine başlanan projede banka kredisi le konut sahibi olmak mümkün...

Otel ve ev konforu Crown Palace'ta buluştu!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace' ta otel konforunda ev konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor.

Ottomare Palace ev fiyatları Haberi

Ottomare Palace ev fiyatları

Ottoman Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ottomare Palace nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede firma bünyesinde sıfır faizle 48 ay taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde 6 adet butik mağaza ve bir butik otelin de yer alacağı Ottomare Palace ev fiyatları 1 milyon 38 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede konutların satış sürecine başlandı. 


Ottomare Palace nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Ottomare Suites projesine yakın mesafede inşa edilen projede daireler 63 metrekare ile 148 metrekare arasında alanlara sahip.



Konut fiyatlarının maksimum 3 milyon 995 bin 700 TL olarak belirlendiği Bakırköy Ottomare Palace projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


Ottomare Palace Bakırköy projesinde; kapalı...