12 / 05 / 2024

Ottomare Palace fiyatları

Ottomare Palace fiyatları

İstanbul’un merkezinde deniz kenarında sakin bir yaşam sunan Ottomare projesi, standart ve özel hizmetleriyle ayrıcalık kavramını somutlaştırıyor. Bakırköy Ottomare Palace projesinde saray suitleri satışa çıktı.

Ottomare Palace'de 62 suit dairenin satısı başladı!

Sinpaş Yap 'nın istanbul'da Bakırköy sahil yolu üzerindeki deniz cepheli hayata geçirdiği Ottomare Palace projesindeki özel suit daireler de satışa sunuldu.62 dairenin fiyatları 1 milyon 38 bin lira TL ile 3.9 milyon lira arasında değişiyor.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kozzy Palace Kozyatağı fiyatları!

Kozzy Palace Kozyatağı fiyatları 950 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kozzy Palace Kozyatağı'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları!

Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 26 dairenin yer aldığı Pera Palace Yıldız Evler projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı...

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları!

Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi!

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi ile 0212 672 18 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Prime Palace iletişim!

Prime Palace iletişim için 0212 672 18 81 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek bloktan oluşan projede daire satış fiyatları 120 bin dolardan başlıyor.

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi!

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi bu yıl Eylül ayı olarak belirtiliyor. Babacan Yapı'nın projesi Prime Palace Beylikdüzü'nde suit dairelerin fiyatları 120 bin dolardan başlıyor...

Rıhtım Termal Palace Armutlu devremülk fiyatları!

Yalova Armutlu'da inşa edilen Rıhtım Termal Palace projesinde inşaat çalışmaları 1 ay sonra başlıyor. 65 dairelik butik projeden meydana gelen projede 1 hafta veya 15 günlük tatil imkanı bulunuyor.

Armutlu Rıhtım Termal Palace'ta 5 bin TL'ye devremülk!

Rıhtım Termal Palace Yalova'nın Armutlu ilçesi'nde denize sıfır konumda hayata geçiriliyor. İnşaatı 1 ay içinde başlayacak olan projede devremülk fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace fiyatları Haberi

Ottomare Palace fiyatları

İstanbul’da Bakırköy sahil yolu üzerindeki deniz cepheli merkezi konumu ve sınırlı sayıda özel suit daire seçenekleriyle yeni  satışa sunulan Ottomare Palace; farklı mimarisi, konforlu bir yaşam sunan özel hizmetleri ve sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. Ottomare Suites’in hemen yanı başında yer alan Ottomare Palace’da 62 özel suit daire bulunuyor. 

1+1’den 4 + 1’e kadar farklı süit seçenekleri olan projede istendiğinde tek katta 232 m2 tek  özel suit sahibi olunabilir …

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bakırköy sahil yolu üzerinde satışına başlanan Ottomare Palace’ta 63-148 m2 arasında değişen her biri kendine ait  teraslı  farklı suit seçenekleri bulunuyor. Bunlar dışında deniz manzaralı bahçeli süitler ve loft süitler olmak üzere özel suit seçenekleri de projede yer alıyor.

Ottomare’de konforunuz için her şey düşünüldü


İstanbul’un merkezinde deniz kenarında sakin...