02 / 05 / 2024

Ottomare projesi Berker by Hager ile çalışacak

Ottomare projesi Berker by Hager ile çalışacak

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.

Berker by Hager, Ottomare projesinde yer alacak!

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Sinpaş Altınoran Dünyanın En Büyük KNX Projesi olma özelliğini taşıyor!

Sinpaş Altınoran Ankara’da yeni bir ilçe büyüklüğündeki projesi ile ‘Dünyanın En Büyük KNX Projesi’ olma özelliğini taşıyor.Bu benzersiz proje Berker mühendisliği, estetiği ve teknolojiisi ile yükseliyor.

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace saray suitleri satışa çıktı!

İstanbul’un merkezinde deniz kenarında sakin bir yaşam sunan Ottomare projesi, standart ve özel hizmetleriyle ayrıcalık kavramını somutlaştırıyor. Bakırköy Ottomare Palace projesinde saray suitleri satışa çıktı.

Ottomare Palas projesi!

Konutların alanlarının 63 metrekareden başlayıp, 148 metrekareye kadar yükseldiği Ottomare Palas projesi içerisinde yer alan daireler 1 milyon 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

Ottomare Suites Rezidans yüzde 10 peşinat!

Ottomare Suites Rezidans projesi yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sunarak, konut sahibi olma şansı veriyor. Projenin Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje toplamda 355 suisten oluşuyor.

Ottomare Suites projesi de siluet engeline takıldı!

SİNPAŞ Holding'e ait Ottoman Gayrimenkul'ün Zeytinburnu sahilinde inşa ettiği Ottomare Suites projesi de siluet engeline takıldı. Yeni imar planına göre, projenin önceki planlarda 115 metre olan inşaat yüksekliği 86 metreye çekildi.

Ottomare Suites projesi içindeki market kiraya çıkıyor!

Zeytinburnu'nda yer alan Ottomare Suites projesindeki market kiraya çıkıyor!

Zeytinburnu Ottoman Ottomare'da son 20 daire! 914 bin TL 1,5+1!

Ottomare Suite projesi kapsamında son 20 dairenin satışı devam ediyor. Projedeki konutların teslim tarihi ise Haziran 2013 olarak belirlendi

Ottomare projesi Berker by Hager ile çalışacak Haberi

Ottomare projesi Berker by Hager ile çalışacak

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.


Akıllı bina sektöründe sunduğu sınırsız ve eşsiz hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Berker by Hager, prestijli iş ortaklarına bir yenisini daha ekledi. Ottoman A.Ş, Sinpaş Yapı ve Barwa ortaklığı ile gerçekleşen lüks proje, İstanbul Zeytinburnu’nun en kapsamlı projesi olmaya aday.

Deniz feneri mimarisinden esinlenilerek tasarlanan Ottomare projesinde, Berker B.IQ özel üretim antrasit ve K.1 antrasit anahtarlar kullanıldı.

Lüks projede yer alan Berker IP kontrol sayesinde; aydınlatma, perde-panjur ve iklimlendirme kontrollerini tek bir dokunuşla yapmak mümkün oluyor.

Projede kullanılan Berker docking station sayesinde ile Iphone üzerinden müzik...