08 / 05 / 2024

Ottomare Suites teslimleri

Ottomare Suites teslimleri

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bakırköy sahil yolu üzerinde yükselen Ottomare projesinde yer alan Ottomare Suites’in teslimlerine başlandı. Ottomare Suites evin rahatlığını lüks otel avantajlarıyla birleştiriyor....

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Seba Suites anahtar teslimleri Aralık 2019'da!

Seba Suites anahtar teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 ve 11 katlı iki bloktan meydana gelen projede 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. 

Seba Suites Kağıthane ev fiyatları 2018!

Anahtar teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Cendere Seba Suites Evleri, Maslak’a 5 dakika, metroya ise 300 metre mesafede hayata geçiriliyor..           

Seba Suites Cendere konut fiyatları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Seba Suites Kağıthane projesinde 144 konut ve 23 ticari birime yer veriliyor.  Seba Suites Cendere konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İşte detaylar...

Seba Suites teslimleri ne zaman?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Seba Suites teslimleri ne zaman?

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu'nda bulunan Ottomare Suites'teki 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü satışa sunulacak gayrimenkullerin toplam bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Metrohome Suites güncel fiyat listesi!

1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome Suites projesinin teslimleri 2018 sonunda gerçekleşecek. Metrohome Suites güncel fiyat listesine göre projenin metrekare birim fiyatı 3.750 TL ‘den başlıyor.

Nova Suites Kağıthane fiyatları!

Nova Suites Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kize Yapı Grubu'nun projesi Nova Suites Kağıthane'de daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Uygun fiyatlarla rezervasyon avantajı Platform Merter Suites'te!

İstanbul Avrupa yakasında Güngören Merter'de 142 bin 300 metrekare arsa üzerinde yer alan Platform Merter Suites'te uygun fiyatlarla rezervasyon imkanı sağlanıyor. Satışları devam eden projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Ottomare Palace satışta! 48 ay 0 faiz fırsatı!

Ottomare Palace; farklı mimarisi, konforlu bir yaşam sunan özel hizmetleri ve sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. Ottomare Suites’in hemen yanı başında yer alan Ottomare Palace’da 62 özel suit daire bulunuyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta 1 milyon 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutlar 1 milyon 108 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Ottomare Suites Residans'ta yüzde 10 peşinat! Asıl ödeme 14 ay sonra!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yüzde 10 peşinat uygulanıyor.

Ottomare Suites teslimleri Haberi

Ottomare Suites teslimleri

Ottomare Suites’in sahipleri benzersiz şehir ve deniz manzaralı evlerine kavuşurken, bu konfora sahip olmak isteyenler için sınırlı sayıda suit sahiplerini bekliyor.


Muhteşem deniz manzaralı seçkin bir yaşam sunan Ottomare Suites, 73 ile 336 metrekare arasında değişen 360 suit’iyle İstanbul’un kalbi Bakırköy sahil yolu üzerinde yer alıyor. Ottomare, ilk teslimlerine kasım ayında başladı. Özellikle yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gören projede kalan sınırlı sayıda suit sahiplerini bekliyor.


Deniz limuzini ile ulaşım çok kolay


Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan Ottomare projesinde; lavanta çiçeklerinin kullanıldığı kat bahçeleri, lüks otel hizmetleri, ayrıcalıklı sosyal donatıların ve seçkin markaların yer alacağı alışveriş alanı bulunuyor.  Merkezi konumuyla dikkat çeken Ottomare Suites projesi, ayrıca Türkiye’de bir ilki de gerçekleştirerek, projeye özel deniz limuzini hizmetini sunacak. Sadece Ottomare...