05 / 05 / 2024

oturakçı pazarı çalışmaları

oturakçı pazarı çalışmaları

Adıyaman Belediyesi’nin girişimleriyle projesi hazırlanan ve Şanlıurfa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanarak yapımına başlanan sokak sağlıklaştırma uygulama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

İskenderun Eski Hal Pazarı'nda düzenleme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Ödemiş Birgi'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyguladığı Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla değişiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ünye Yeni Köylü Pazarı'nda çalışmalar tam gaz!

Eski pazaryerinin taşınacağı eski minibüs garajı alanında yapıla çalışmalarda sona geliniyor. Çelik konstrüksiyon ayak temellerinin atılmasının ardından bugün de zemin beton çalışmaları başladı.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi çalışmaları incelendi!

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı temel çalışmaları tamamlandı!

Aralık 2015’te Osmanlı Halk Çarşısı’nda çıkan yangında 250 iş yerinin tamamen yanmasının ardından iki hafta önce inşaatına başlanan yeni pazarın temel çalışmaları tamamlandı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

oturakçı pazarı çalışmaları Haberi

oturakçı pazarı çalışmaları


Adıyaman Oturakçı Pazarı’nda yapımı devam eden sokak sağlıklaştırma uygulama çalışmaları tamamlanmak üzere. 


Adıyaman Belediyesi’nin girişimleriyle projesi hazırlanan ve Şanlıurfa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanarak yapımına başlanan sokak sağlıklaştırma uygulama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında pazarın 2 ayrı sokağına 7 metre yüksekliğinde modern çatı yapıldı. Çatıyla birlikte sokakların altyapısı da yenilendi. 


Oturakçı Pazarı’nda yapılan çalışmaların esnafı da mağdur etmeden hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, “Şehrimizin en eski ticaret merkezi olan tarihi Oturakçı Pazarımızın restore edilerek, cazibe merkezi haline getirilmesi için Belediye olarak bir süre önce gerekli çalışmaları başlattık. Kentimizin kuruluşundan bugüne kadar ticaretin merkezi ve nazarımızda büyük bir değeri olan pazarımıza güzel bir görünüm kazandırmak amacındayız. Girişimlerimiz neticesinde, pazarımıza sokak sağlıklaştırma uygulama...