26 / 07 / 2024

oturum için alınan konut

oturum için alınan konut

Yatırım yapılacak evle, oturum için alınan evin seçim kriterleri tamamen farklıdır. Cumhuriyet köşe yazarlarından Ceren Kumbasar konut yatırımlarının formülünü anlattı.

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Mersin'de deprem için alınan önlemler mecliste!

Mersin ilinde yaşanabilecek olası bir deprem için alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Deprem için alınan önemlere 625 milyar TL harcandı!

Türkiye genelinde depreme dayanıklı 1 milyon 350 bin konut inşa edildi. Son zamanlarda çok konuşulmasıyla deprem vergileri gündeme geldi. 18 yıl boyunca toplanan deprem vergilerinden depremlere ve alınan önlemlere 625 milyar TL harcandığı belirtiliyor…

Esnafın mağdur edilmemesi için alınan önlemler meclis gündeminde!

Küçük esnafın mağdur edilmemesi için alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

oturum için alınan konut Haberi

oturum için alınan konut

Yatırım matematiksel, finansal bir iştir. Normal koşullar altında böyledir. Ancak biz öyle bir milletiz ki Borsa İstanbul'da bile altıncı hislerimize güvenerek para batırmışlığımız var. Hele de konu konut olunca yatırım sözcüğü bu sektörde kıfayetsiz kalabilir. Çünkü ürün çok tanıdık. Ürün hepimizin bir şekilde bir fikrinin bilgisinin hatta şahsen olmasa da tanık olunan tecrübelerinin olduğu bir ürün. Hepimizin ailesinde 'buraları eskiden bataklıktı' hikayesi vardır, herkesin 'keşke satmasalardı' diye düşünülen bir aile mülkü yada arsası vardır. O yüzden bu konuyu çok iyi biliriz. Çok iyi bildiğimiz her konuda da çok yanılırız.


Cumhuriyet/Ceren...