16 / 05 / 2024

otuzbeşinci sokak akşan fiyat

otuzbeşinci sokak akşan fiyat

35. Sokak ne zaman teslim? İzmir 35. Sokak ikinci etapta ev fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor...

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde lansmana özel indirim fırsatları sunuluyor. Bursa'da hayata geçirilen projenin teslimlerinin 18 sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akşan Yapı'nın acı günü! Seda Şimşek vefat etti!

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi Seda Şimşek vefat etti. Akşan YAPI taziye ilanı yayınlattı.

Akşan Yapı 35. Teras Projesi!

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

35. Teras fiyat listesi!

Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen 35. Teras projesi İzmir Kemalpaşa Çiniliköy Mevkii'nde yükseliyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor. İşte, 35. Teras fiyat listesi!

35. Teras projesinde 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

50 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 35. Teras Projesi 3+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Proje Akşan Yapı imzası taşıyor.

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te, Avcılar'da, Muhammet Sacit Çelebi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Alfemo yurtdışında 84 mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olarak kapılarını dün 11’inci kez açan İSMOB’da bu yıl 650 milyon dolarlık iş hacmi oluşacağı tahmin ediliyor. Bu rakam geçen yıl 500 milyon dolardı.

Hasan Akçan: Akyazı projelerle model ilçe olacak!

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplandı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Hasan Akçan, belediye projelerinden bahsederken, İlçe modern değil, model bir ilçe olacak" ifadelerini kullandı.

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kemal Önder, Latif Karataş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Akçan Sokak'ta kuruldu.

ERA Türkiye ofislerine bir yenisi daha Gebze'de ekledi!

ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. 32'inci ofisini açan ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Enbir, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde faaliyet gösterecek.

Hasan Akçan kimdir?

Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan kimdir? Hasan Akçan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Akçan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Akçan...

otuzbeşinci sokak akşan fiyat Haberi

otuzbeşinci sokak akşan fiyat


İzmir 35. Sokak konut projesi Ulukent'te inşa ediliyor. Akşan Yapı imzasını taşıyan 35. Sokak projesi 2 kilometre uzunluğa sahip bir sokakta 555 daireden oluşuyor.


95 dönüm yeşil alanın bulunduğu 35. Sokak İzmir projesinde 1+1 bahçeli evler 204 bin TL, 2+1 bahçeli dubleks evler 318 bin TL, 3+1 balkonlu evler 354 bin TL, 4+1 avlulu evler 504 bin TL'den satışa sunuluyor.


Ulukent 35. Sokak projesinde 1+1 bahçeli evlerin alanları 81 metrekare, 2+1 bahçeli dubleks evlerin alanları 128 metrekare, 3+1 balkonlu evlerin alanları 178 metrekare, 4+1 avlulu evlerin alanları 272 metrekare olarak belirlendi.


35. Sokak ne zaman teslim?



35. Sokak ne zaman teslim?



35. Sokak ne zaman teslim sorusuna ikinci etap konutları için Haziran 2014 yılı olarak yanıt veriliyor. 35. Sokak Evleri'nin birinci etabında teslimler...