04 / 07 / 2024

Otuzbeşinci Sokak daire fiyatları

Otuzbeşinci Sokak daire fiyatları

İzmir Karşıyaka Otuzbeşinci Sokak projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, proje 200 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları!

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Beşinci Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Reza Zarrab New York Manhattan'da daire tuttu!

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan’ın iyi bir bölgesinde, 15'inci katta bir daire tutulduğunu açıkladı.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

11'inci Mahalle Ekim 2018'de teslim!

Gül İnşaat, halen 10 mahallenin bulunduğu Beylikdüzü'nde "11'inci Mahalle" adında yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 29 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje 600 daire, 9 ofis, market ve 28 dükkândan oluşacak.

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi!

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 28 bin 918 metrekarelik alanda inşa edilen projede konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Samsun'da kiralık daire kalmadı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Samsun'da kiralık daire kalmadı. Emlakçılarımız sokak sokak gezip boş kiralık daire var mı diye bakıyor. Sonunda bugünleri de gördük" diye konuştu.

Kraliyet’ten kiralık daire!

İngiltere Kralı 8’inci Henry tarafından 16’ıncı yüzyılda yaptırılan Saint James Sarayı’nın surları içerisinde yer alan Kraliyet Ailesi’ne ait iki daire aylık 20 bin sterline kiralanıyor.

Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta!

Baysal İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon 1461 Evleri 3 etaptan oluşacak. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta yapılması planlanıyor.

Derince Gülay Sokak yenilendi!

Derince’de çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, cadde ve sokakları bir bir elden geçiriyor. Çalışma kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Gülay Sokak asfaltlanarak yenilendi.

Kocaeli'de sokak yenileme çalışmaları devam ediyor!

Derince’de çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, cadde ve sokakları bir bir elden geçiriyor. Çalışma kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Gülay Sokak asfaltlanarak yenilendi.

Sivas'ta temel kazısında kalıntılar bulundu!

Sivas ' ta Kızılırmak Mahallesi 12'inci Sokak ' taki Zorlu Ateşe ait arazide temel kazısı yapılırken, Selçuklu dönemine ait olduğu tahmin edilen çeşitli kalıntılar bulundu...

Otuzbeşinci Sokak daire fiyatları Haberi

Otuzbeşinci Sokak daire fiyatları

Otuzbeşinci Sokak Evleri'nde 257 konut bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı.


Otuzbeşinci Sokak projesi tanıtım filmi için tıklayın!


Akşan Yapı imzasıyla yaşama geçen Otuzbeşinci Sokak Evleri kapsamındaki konutların 1. etapları Mart 2013'te, 2 etapları ise Haziran 2014'te teslim edilecek. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları:

1+1 bahçeli konutlar 200 bin TL ile 225 bin TL arasında;

2+1 bahçeli dubleks konutlar 310 bin TL ile 330 bin TL arasında, 

3+1 dubleks balkonlu sıra konutlar 350 bin TL ile 431 bin TL arasında,

3+1 dubleks bahçeli sıra konutlar 388 bin TL ile 435 bin TL arasında,

3+1 bahçeli dubleks konutlar 445 bin TL 500 bin TL arasında,

4+1 dubleks avlulu konutlar  592 bin TL ile...