05 / 05 / 2024

otuzbeşinci Sokak yaz kampanyası

otuzbeşinci Sokak yaz kampanyası

Türkiye’nin en iyi markalı ve en büyük çelik konut projesine imza atan Akşan Yapı, İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak yeni avantajlar sunmaya devam ediyor...

Yazıcı Gurup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Gurup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erol Yazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Karakol Sokak'ta kuruldu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Bilecik'te Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşa ediliyor!

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarına ilişkin basın ve yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Vergi ödememenin cezası nedir?

Vergi ziyaı suçu, mükellef veya sorumlu tarafından 341 inci maddede yazılı hallerle vergi ziyaına sebebiyet verilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, vergi ödememenin cezası nedir? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Kuşadası'ndaki Cephane Sokak Pekcan Grup ile örnek sokak olacak!

Tarihi Kaleiçi’ndeki Cephane Sokak’ın, Kuşadası’nın en güzel sokağı olması ve yaz kış hizmete açık olabilmesi için Kuşadası Belediyesi ile birlikte Pekcan Grup harekete geçti.

Gayrimenkullerle hakların kiralanmasında KDV!

Gelir Vergisi Kanunu'nun 70'inci maddesinde yazılı mal ve hakların sahipleri, mutasarrıfları, zilyedleri, irtifak ve intifa hakkı sahipleri veya kiracıları tarafından kiraya verilmesinden iratlar gayrimenkul sermaye iradı olarak gelir vergisine tabidir.

Sivas'ta temel kazısında kalıntılar bulundu!

Sivas ' ta Kızılırmak Mahallesi 12'inci Sokak ' taki Zorlu Ateşe ait arazide temel kazısı yapılırken, Selçuklu dönemine ait olduğu tahmin edilen çeşitli kalıntılar bulundu...

Atakule GYO Farabi Sokak'taki projesi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Farabi Sokak 'ta yer alan bir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Gayrimenkul sermaye iradı mükellefi kimdir?

Gelir Vergisi Kanununun 70 inci maddesinde yazılı mal ve hakların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler gayrimenkul sermaye iradı vergisine tabi tutuluyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı mükellefi kimdir?

Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi, Abdullah Adin Derelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Esenyurt, Saaderdere Mahallesi, 22 Sokak, No:17 Kat:1'de kuruldu.

otuzbeşinci Sokak yaz kampanyası Haberi

otuzbeşinci Sokak yaz kampanyası

Türkiye’nin en iyi markalı ve en büyük çelik konut projesine imza atan Akşan Yapı, İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. 


Birinci etabında özlenilen geleneksel komşuluk ilişkileriyle yasamın başladığı 35.Sokak’ta, İkinci etap konut satışları cazip fırsatlarla devam ediyor. İkinci etaptan ‘ Erken Yaz Fırsatı’ kampanyası ile konut sahip olmak için 10 bin TL peşinat ödemek yeterli. Sadece 1 hafta sürecek kampanyanın faiz oranı ise %0,65’den başlıyor.



İzmir’in En Formda Projesi


Neredeyse bir olimpiyat köyü imkanlarına sahip 35.Sokak’ta 2.150 m2 kapalı sosyal tesis, 4.000 m2 açık sosyal tesis, 70.000 m2 ortak yeşil alan bulunuyor. 35. Sokak sakinleri tüm bu alanlardan 4 mevsim boyunca sınırsız faydalanıyor.


35. Sokaklılar Kışın da Havuzun Keyfine Varıyor 


Biri yarı kapalı, 3 yarı olimpik havuz bulunan projede...