01 / 07 / 2024

Otuzdördüncü Kat Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi

Otuzdördüncü Kat Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi

Otuzdördüncü Kat Gayrimenkul Pazarlama Medya Reklam ve Yayıncılık Hizmetleri Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Aygün Yıldız Argüden tarafından kuruldu...

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Sasa Polyester 2022 yılında karını 15 kat artırdı! 

Sasa Polyester 2022'nin dördüncü çeyreğinde 2,58 milyar TL net dönem kârı elde etti. Şirket geçen senenin son çeyreğinde 710 milyon TL zarar etmişti.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Otuzdördüncü Kat Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Haberi

Otuzdördüncü Kat Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler...arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek aracılık etmek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Saadetdere Mahallesi Tonguç Baba Caddesi 22. Sokak NO:29 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Aygün Yıldız Argüden tarafından...