13 / 05 / 2024

ötvsi sıfırlanan eşyalar

ötvsi sıfırlanan eşyalar

Meclis toplantısında söz alan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Anadolu illerinde doğal gaz başta olmak üzere ısınma amaçlı kullanılan kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebini meclis gündemine taşıdı..

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Borsada maliyet sıfırlama nasıl yapılır? İşte o formül…

Borsada yatırımcıların daha fazla kazanç sağlamak için kullandıkları yöntemlerden biri olan maliyet sıfırlama, borsaya yeni girenler tarafından merak ediliyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, maliyet sıfırlamanın nasıl yapıldığını anlattı.  

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Araba almak isteyenler dikkat! En ucuz sıfır otomobil listesi açıklandı! İşte her bütçeye uygun otomobiller!

Sıfır otomobil piyasasında indirim yağmuru başladı. Bayiler, sıfır otomobillerde peş peşe kampanyalar başlatırken, yüzde 15'e varan ciddi düşüşler uygulanmaya başladı. İşte en ucuz araba markaları ve modelleri...

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Ne vergi ne ÖTV ne de KDV var! 2023 model sıfır km bu otomobil sadece 218 bin TL

Son zamanlarda araç fiyatlarındaki artış, otomobil almayı oldukça zorlaştırıyor gibi görünse de, hala bütçe dostu seçenekler bulmak mümkün. İşte uygun fiyatlı sıfır otomobil arayışında olanlar için bir kurtuluş yolu.

Sıfır araçta yeni dönem! Fiyatları düşürecek gelişme

Sıfır otomobil satışlarında yeni bir döneme giriliyor. Bir tarafta da ön satışına başlanan otomobillerin saatler içinde tükenmesi de dikkat çekti. Daha ilk saatlerde biten sıfır araçlar karşısında bazı modellerde yaşanan bolluk atılan adımların işe yaraması olarak yorumlandı.

Önlemler işe yaradı! Sıfır araç fiyatlarında düşüş

Ticaret Bakanlığının sıkı denetimleri ve ekonomi yönetiminin kredi musluğunu kısacak önlemlerinin ardından otomobil yatırım aracı olmaktan çıkarak zoraki aksesuar satışları da bitti. İkinci elde fiyatlar yüzde 5 gerilerken sıfır araçlarda iskontolar dahi uygulanıyor.

ötvsi sıfırlanan eşyalar Haberi

ötvsi sıfırlanan eşyalar



MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, TBMM toplantısında, KDV ve ÖTV indirimlerine değindi. Mobilya, beyaz eşya ve konutta yapılan KDV ve ÖTV indirimlerinin vatandaşı rahatlattığını ifade eden Aydın, özellikle Anadolu illerinde doğal gaz başta olmak üzere ısınma amaçlı kullanılan kömürün ÖTV'sinin kaldırılmasını talep etti.


Aydın, mecliste "Bakanlar Kurulunun mobilya, beyaz eşya ve konut edinme gibi bazı sektör ve kalemlerde KDV ve ÖTV oranlarında indirime gitmesi veya sıfırlaması vatandaşlarımızı kısmen rahatlatmıştır. Milletvekili olmaktan büyük onur duyduğum Erzurum başta olmak üzere, Doğu Anadolu illerimizde doğrudan ithal edilen ve yoğunluklu tüketilen doğal gaz başta olmak üzere, ısınmada kullanılan tüketim maddelerinde de benzer uygulamaya gidilmesi bölge insanının en büyük beklentisidir. Çünkü Doğu Anadolu'da yaşayan, toplumun her kesimindeki vatandaşlarımız zaten coğrafi ve iklim şartlarından dolayı...