06 / 05 / 2024

outler avm istanbul

outler avm istanbul

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Mall of İstanbul AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2021 değerleme raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri 2021'de ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

outler avm istanbul Haberi

outler avm istanbul

Pandeminin en çok etkilediği sektörlerden biri de perakende oldu. AVM'lerde ziyaretçi sayısının gerilemesi nedeniyle 2020'yi sıkıntılı geçiren perakendeciler, bu yılı daha rahat geçirmek için çözüm arayışı içindeler. Para Dergisi'nden Özbey Men'in haberine göre; bu nedenle son günlerde AVM'lerde yoğun bir sirkülasyon göze çarpıyor. Perakendeciler bazı AVM'lerdeki mağazalarını kapatırken, diğer AVM'lerde mağaza açmayı tercih ediyor. Bu dönemde perakendecilerin en çok rağbet gösterdiklerinin açık AVM'ler olduğu gözleniyor. Bu AVM'lere ziyaretçi girişlerinin fazla olması bunda en büyük etken. Perakendecilerin yeni mağaza açarken aradıkları bir başka kriter ise dükkan kiralarında yapılan indirimler. Özellikle ciro üzerinden kira alan AVM'lerin son dönemde daha fazla ilgi gördüğü belirtiliyor.

OUTLET VE AÇIK AVM'LER

KDM Alışveriş Merkezleri ve Yönetim Danışmanlık Genel Murat İzci, pandemi öncesindeki mik sıkıntıların, pandemi süreciyle...