15 / 05 / 2024

Ova Çayı nerede

Ova Çayı nerede

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çok satan çay makineleri en ucuza nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen çay makinelerinin en ucuza nerede satıldığına baktık. İşte özellikleri ve fiyatları... 

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Ova Life Evleri nerede?

MZB İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ova Life projesi, 21 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki, Ova Life Evleri nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Toplam 350 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

Toplam 88 dairenin yer aldığı projede ödeme planı kapsamında dairelerin aylık taksitleri 1.036 TL 'den başlıyor. Peki TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 olarak tasarlandığı projede toplam 157 adet konut yer alıyor. Projede aylık taksitler 394,13 TL'den başlıyor. Peki 2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başladığı proje toplam 157 adet daireden meydana geliyor. Projede aylık taksitler 394,13 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Ova Çayı nerede Haberi

Ova Çayı nerede

Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Sincan için çalışmalarda bulunan Sincan Belediyesi, ilçenin güzelliğine güzellik katacak yeni projelerine hız verdi. Akşam'da yer alan habere göre; bu projelerden bir tanesi de Ova Çayı Rekreasyon Projesi. Proje ile tarihi ve doğal güzelliklere sahip bölge yepyeni bir görünüme sahip olacak. Ova Çayı'nda çalışmalar hızlanırken, bölgeye yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, spor sahaları, açık-kapalı düğün mekanları, restoran, kütüphane, idari bina, lunapark, mesire, konser ve festival alanı gibi çok sayıda sosyal ve kültürel yapılar da inşa edilecek.

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Ova Çayı ve Ankara Çayı ıslahı konuları Devlet Su İşleri Başkanlığı'nda masaya yatırıldı. Toplantıya DSİ 5. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve diğer yetkililer katılım sağladı. 

ATATÜRK CADDESİ'NDE GRAFİTİ ŞÖLENİ

Sincan Belediyesi,...