04 / 05 / 2024

ova yolu asfaltlama

ova yolu asfaltlama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarlalara daha kolay ulaşım sağlamak ve ürün kalitesini artırmak için başladığı ova yolu asfaltlamalarına 218 milyon TL harcadı...

Manisa Şehzadeler'e 90 bin metrekare parke taşı!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016'daki çalışmalarıyla ilçeye 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşendi.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Malatya Akçadağ'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Akçadağ’da yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi CAS Uçağı Şehitler anıtı yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Tunceli'de yollar yenileniyor!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi sanayi mevkii yolu asfaltlama çalışması tamamlanırken, Moğultay Mahallesi'nde çevre yolları asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Bingöl'deki Karlıova ve Solhan yolu sıcak asfaltla kaplanacak!

Karayolları Bölge Müdürü Gülşen, “90 kilometrelik Bingöl-Karlıova-Erzurum ve 70 kilometrelik Bingöl-Solhan- Muş yolu bitümlü Sıcak Karışım asfalt yapılacak” dedi.

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Muş'taki yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi, Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlama çalışmasını tamamladı. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir aylık çalışması sonucu, sanayi esnafının sürekli gündeme getirdiği sorunlu yol tamamen asfaltlanarak hizmete açıldı.

Muş'taki Eski Kale Yolu'nda yenileme çalışmaları başladı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

İzmir'de ova yolları için 340 milyon TL harcandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ova yolu asfaltlamalarında, İzmir-Londra arasındaki mesafeden daha fazla yol kat etti. Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 600 kilometrelik çalışma için 340 milyon TL harcadı.

Tire, Bayındır ve Ödemiş’e 9 milyon 250 bin TL’lik ova yolu yapılıyor!

İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve belediye bürokratlarının katıldığı inceleme gezisinde çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınma için kırsal kalkınmanın önemine dikkat çekti.

ova yolu asfaltlama Haberi

ova yolu asfaltlama

Kent tarihinde ilk kez ova yollarına yatırım yaparak tarım arazilerini tozdan kurtaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, sathi kaplama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2005 yılında başlatılan ova yollarının düzenlenmesi projesi, bölgedeki çiftçilerin yüzünü güldürdü. Özellikle kış şartlarında arazilerine ulaşmakta zorluk yaşayan, yazın ise toz nedeniyle ürünlerinin kalitesi düşen çiftçiler, ova yollarının asfaltlanmasıyla tarlalarına çok daha kolay ulaşmaya ve ürünlerinden daha fazla verim almaya başladı.


Büyükşehir Belediyesi, 2005 yılından 2012 yılının sonuna kadar 12 milyon 300 bin metrekarelik sathi kaplama gerçekleştirirken kaya dolgusu, alt-temel ve PMT (plent-miks temel) çalışmalarıyla birlikte toplam ova yolu sathi kaplama maliyeti 218 milyon lirayı geçti.


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geniş tarım alanlarına sahip olan Torbalı’da 500 kilometre, Menderes’te 400 kilometre, Kemalpaşa’da ise 300 kilometrelik sathi kaplama...