29 / 04 / 2024

Ovacık Altın Madeni nerede

Ovacık Altın Madeni nerede

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları!

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum ve anlık altın fiyatları hem 7’den 70’e herkese tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 1700 TL sınırını aşarak yeni bir rekor daha kıran altında son dakika fiyatlar sorgulanıyor. İşte altında son durum...

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

Altında sert yükseliş! Altın fiyatları ne kadar oldu?

Haftanın ilk günü anlık altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İç ve dış piyasalardaki hareketliliğin ardından altın fiyatı dalgalı hareketliliğini sürdürüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ovacık Altın Madeni nerede Haberi

Ovacık Altın Madeni nerede

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.


Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Bakanlıkça gerçekleştirilen 165. denetimde Ovacık Madeni'nin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.


Ko­za Al­tın İş­let­me­le­ri A.Ş’nin, Ka­mu­yu Ay­dın­lat­ma Plat­for­mu­’na (KAP) yap­tı­ğı açık­la­ma­da, İz­mi­r’­in Ber­ga­ma il­çe­sin­de bu­lu­nan Ova­cık Al­tın Ma­de­ni­’y­le il­gi­li id­di­ala­rın asıl­sız ol­du­ğu­nun or­ta­ya çık­tı­ğı bil­di­ril­di.


Çev­re ve Şe­hir­ci­lik Ba­kan­lı­ğı­’nın id­di­alar üze­ri­ne 25 Ka­sım 2014 ta­ri­hin­de ola­ğan­üstü bir de­ne­tim ger­çek­leş­tir­di­ği ifa­de edi­len açık­la­ma­da, yapı­lan 165 de­ne­tim so­nu­cun­da ma­de­nin te­miz ol­du­ğu bil­gi­si­ne ula­şıl­dı­ğı kay­de­dil­di.


Ko­za Al­tın İş­let­me­le­ri ta­ra­fın­dan KAP'a ya­pı­lan açık­la­ma­ şöy­le:


HER DE­NE­TİM...