01 / 05 / 2024

Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar durumu

Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar durumu

İzmir Çeşme'de “Ovacık Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama Raporu askıya çıktı...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

13 Aralık 2022 altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar durumu Haberi

Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar durumu


İzmir Çeşme İlçesi, Ovacık-Çobandağı-KızılkayaKaradağ-Balitepe Mevkiilerinde Çeşme Enerji A.Ş.’ye ait 25 Aralık 2008 tarih ve EÜ/1904- 55/1363 nolu Üretim Linsaslı “Ovacık Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bakanlık tarafından 15 Nisan 2014 tarihinde onaylandı. 


 “Ovacık Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama Raporu dün askıya çıktı. İmar planı 2 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/5000 Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı (1) (2) için tıklayın


1/1000 Koruma Amaçlı Uygulama İmar planı (1) (2) (3)