11 / 05 / 2024

ovacık turizmi

ovacık turizmi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

ovacık turizmi Haberi

ovacık turizmi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karagöl ve çevresinin Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracağını söyledi.


Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Küçüksu köyü Karagöl Mahallesi'nde bulunan "Karagöl turizme kazandırılıyor" projesi çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.


Proje ile ilçenin kaderinin değişeceğini anlatan Şahin, "Proje tamamlandığında ilçe turizm merkezi haline gelecek. Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor. Oraya ciddi bir ödenek temin ettik" diye konuştu.


Şahin, Karagöl'de turistik teras ve peyzaj çalışması ile Karagöl Trekking Parkuru oluşturulacağını dile getirerek,  Karagöl'ün doğal yapısını koruyarak turistik cazibe merkezi haline getirilmesini hedeflediklerini kaydetti.


Projenin ana faaliyet alanının spor, eğlence ve dinlence olduğunu anlatan Şahin, "Bu kapsamda...