Ovalı restorant Haberi
İstanbul'da da ilgi gören lezzetlerinden Konya Mutfağının en seçkin mekanların dan Ovalı'nın geçmişi 1990 lı yıllara dayanıyor. İstanbul da 7 şubede leziz menüleriyle, Ovalı Konya Mutfağında misafirlerini özel tatlarla ağırlıyorlar. Siyaset, sanat, iş camialarının uğrak yeri olan Ovalı, bir çok medyatik kişiyi mekanında ağırlamaya devam ediyor.
Konya yöre mutfağının adı geçtiğinde akla ilk olarak etli ekmek, peynirli pide ve fırın kebabı gelir. İnce açılmış bir hamurla hazırlanmış çıtır çıtır bir etli ekmek ve taş fırında pişirilmiş kebap için, işin ehli ustaların bulunduğu mutfak Ovalı. Gerçek lezzetin ve tatların mekanı Ovalı, organik malzemeli menü çeşitleri ile sizlerle...
Damakta bırakan özel tat da, öncelikli ürün olan et, Konya dan temin ediliyor. Konya unuyla hazırlanan hamur elle açılıyor. Etli ekmeğin boyu istenilen boyutta yapılabiliyor....