05 / 05 / 2024

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Ovit Tüneli’nde ışığa metreler kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Rize-Artvin Havalimanı için yıl sonuna kadar işe başlamayı hedeflediklerini belirterek, Türkiye’nin en uzun tüneli olan Ovit Tüneli'nde Kasım ayının ortalarında ışığı göreceklerini söyledi.

Ovit Tüneli inşaatında son 90 metre!

Türkiye’nin en uzun dünyanın ise 2. en uzun tüneli olan Ovit Tüneli inşaatında ışığın görülmesine 90 metre kaldı. Ovit Tüneli inşaatında 14 km uzunluğundaki tünelin 13.9 km’lik kısmının açılması tamamlandı.

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Seyit Yiğit tarafından 80 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Ovit Tüneli'nde kazı çalışmalarının yüzde 98'i tamam!

Rize'nin İkizdere ilçesindeki Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli olan Ovit'te kazı çalışmalarının yüzde 98'i tamamlandı.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Ovit Tüneli'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Rize'nin İkizdere İlçesi Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14.3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'iincü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nin yapımında sona gelindi. Yüzde 90'ı tamamlanan tünel inşaatında ışığın görülmesine az kaldı.

Ovit Tüneli'nde Eylül sonunda ışık görünecek!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde tünel açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Arsil İnşaat Malzemeleri Makine Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsil İnşaat Malzemeleri Makine Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Beşis Makine, Ankara'ya 2 yeni tesis kuracak!

Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.

Adali Makine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adali Makine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ölmez tarafından 200 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ovit Tüneli'nde son 300 metre!

Rize İkizdere Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14.3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'üncü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nde ışığın görünmesine 300 metre kaldı.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş Haberi

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.


Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş iş konusu; A. İZOLASYON: 1. Her türlü izolasyon malzemelerinin imalatını, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını, pazarlamasını, montajını, tamir ve bakımını, yurt içinde ve yurt dışında toptan veya perakende ticaretini yapmak.  2. İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli her türlü makine, aletin imalatını, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını, pazarlamasını, yurt içinde ve yurt dışında toptan veya perakende ticaretini yapmak. 3. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak....