08 / 05 / 2024

Oxy midilli

Oxy midilli

Her yıl on binlerce Türk turistin ziyaret ettiği Midilli'ye bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla hizmete giren, Yunan adalarının en büyük kulübü Oxy, 24 saat boyunca açık...

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsris Midilli tarafından kuruldu.

Pendik'te inşaat kazası: 1 yaralı!

Pendik'te bir inşaatta çalışan işçi Bayram Midilli halat kopması sonucunda çukura düştü. Yaralanan işçiyi itfaiye ekibi kurtardı.

O ilde 6.9 ile 7.2 büyüklüğü arasında deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir'de ardarda yaşanan depremlere ilişkin, Midilli, Karaburun, Foça üçgeninde 6.9 ile 7.2 büyüklüğünde bir deprem beklediğini belirtti. İzmir kırığının 2080'e kadar deprem üreteceğini kaydeden Ercan, İzmirlilere 'yazlıklarda kalın' dedi...

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Midilli tarafından kuruldu.

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Misyon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misyon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Sinan Midilli, Hayati Korkmaz, Rüştü Rakıcı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Oxy midilli Haberi

Oxy midilli

Her yıl on binlerce Türk turistin ziyaret ettiği Midilli'ye bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla hizmete giren, Yunan adalarının en büyük kulübü Oxy, 24 saat boyunca açık.



Türk-Yunan dostluğu pekişti. Son dönemde Türkler'in yeni tatil adresi olan Yunan adalarından Midilli'ye, bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla sezon boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Club Oxy'nin açılışı hafta sonu dev bir partiyle yapıldı. Yunanistan'ın en ünlü DJ'i Valeron'un müzikleri ve profesyonel dansçılarının gösterileri eşliğinde başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren açılışa 300'e yakın Türk katıldı. Partinin ev sahipliğini yapan Oxy Kulüp Kurucu Ortağı Atacan Uslu şöyle konuştu: "500 bin Euro'luk yatırımla 12 yıl işletmek üzere kulübümüzü açtık. Mottomuz gelen misafirlerimizi...