27 / 04 / 2024

Midilli'ye bir Türk tarafından 500 bin Euro yatırımla gece kulübü açıldı!

Midilli'ye bir Türk tarafından 500 bin Euro yatırımla gece kulübü açıldı!

Her yıl on binlerce Türk turistin ziyaret ettiği Midilli'ye bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla hizmete giren, Yunan adalarının en büyük kulübü Oxy, 24 saat boyunca açık...



Her yıl on binlerce Türk turistin ziyaret ettiği Midilli'ye bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla hizmete giren, Yunan adalarının en büyük kulübü Oxy, 24 saat boyunca açık.



Türk-Yunan dostluğu pekişti. Son dönemde Türkler'in yeni tatil adresi olan Yunan adalarından Midilli'ye, bir Türk tarafından gece kulübü açıldı. 500 bin Euro yatırımla sezon boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Club Oxy'nin açılışı hafta sonu dev bir partiyle yapıldı. Yunanistan'ın en ünlü DJ'i Valeron'un müzikleri ve profesyonel dansçılarının gösterileri eşliğinde başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren açılışa 300'e yakın Türk katıldı. Partinin ev sahipliğini yapan Oxy Kulüp Kurucu Ortağı Atacan Uslu şöyle konuştu: "500 bin Euro'luk yatırımla 12 yıl işletmek üzere kulübümüzü açtık. Mottomuz gelen misafirlerimizi eğlendirebilmek ve mutlu etmek. Tarzımız gündüz beach club, gece ise night club olarak hizmet vermek. Hedef kitlemiz Hollanda ve Belçika'nın yanı sıra Yunanistan ve Türkiye'den gelecek turistler. Yaklaşık 40 personelimizle, haftanın 7 günü 24 saat açığız. Dünyanın hiçbir yerinde bizim yaptığımız mimaride bir gece kulübü bulunmuyor. Kayalık üzerine kurulu kulübümüz, muhteşem bir manzaraya sahip." 


SIRA TÜRK DJ'LERDE 

Atacan Uslu, yeni açılan gece kulübünün yanı sıra adaya Hollanda ve Belçika'dan turist getiren Türk şirketi Corendon'un sahiplerinden. Bu yıl özellikle Hollanda ve Belçika'nın yanı sıra Türkiye'den gelenlerle birlikte 200 bin turistin Midilli'de konaklayacağını söyleyen Uslu, "Kulübümüzde sadece Hollanda'nın ve dünyanın en iyi DJ'lerini değil Ozan Doğulu ve Suat Ateşdağlı gibi isimleri de ağırlamak istiyoruz. Görüşmelerimiz başladı... Adanın cazip yanı ise fiyatlar. Türkiye'ye göre burada eğlenmek çok daha makul" dedi. 


SABAH KAHVALTISI BİLE VAR 

Yüzme havuzu, önü kapanmayan Ege manzarası, kırmızı-beyaz dekorasyonu, üstü açık oluşu kulübün dikkat çeken yanlarından. Sabah kahvaltınızı yapıp, ardından güneşlenip yüzebilir, akşamüstü kokteyllerinizi yudumladıktan sonra akşam yemeğe geçebilir, ardından sabaha kadar eğlenerek 24 saat keyifli vakit geçirebilirsiniz. Mekanın mutfağı; Türk, Yunan ve Hollanda tatlarının birleşiminden oluştuğu için son derece zengin. Haftanın her günü açık olan mekanda gündüz lounge, gece house müzik çalacak. Ünlü DJ'lerle Midilli'yi hareketlendirmeyi hedefleyen kulüp, çarşamba akşamları da müdavimlerine farklı bir alternatif sunuyor. Çarşamba geceleri canlı Yunan ezgileriyle sabaha kadar eğlence var. 


Sabah 


Geri Dön