29 / 08 / 2024

Oya Ebru Küçükel

Oya Ebru Küçükel

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

İngiltere Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satıyor!

İngiltere, dünyanın dört bir yanındaki diplomatik faaliyetlerini finanse etmek amacıyla Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satmaya karar verdi.

Gizarte Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gizarte Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Güz MEÇKELİ tarafından kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Yazlık sitelerde günlük kiralamalar nasıl engellenir? 

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında yazlık sitelerde kiralama konusunu kaleme altı.

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tekin ve Ebru Avcı ortaklığında kuruldu.

Seller Gayrimenkul Satış Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seller Gayrimenkul Satış Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yılmaz tarafından kuruldu.

Oya Ebru Küçükel Haberi

Oya Ebru Küçükel

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizm ve seyahat acenteliği yapmak başkalarından kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi adres: Florya, Florya Caddesi, Ekşinar Sokak,...