20 / 05 / 2024

Oya Gayrimenkul adres

Oya Gayrimenkul adres

Oya Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Ebcin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Oya Tollahat Oran tarafından kuruldu.

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Oya Gayrimenkul adres Haberi

Oya Gayrimenkul adres

Oya Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Ebcin tarafından kuruldu.

Oya Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve...