21 / 05 / 2024

oyak amerikalı kimya şirketini alıyormu

oyak amerikalı kimya şirketini alıyormu

Oyak, ABD'de faaliyette bulunan Galata Chemicals’la ilgileniyor. Kasımda Avusturyalı Chemson AG hisselerinin tamamını satın alan Oyak, 2012 yılı sonunda aynı alanlarda faaliyet gösteren Akdeniz Kimya'yı da satın almıştı...

OYAK Hollandalı Almatis'i satın aldı!

OYAK, 2012’de Akdeniz Kimya ve 2013 yılında Avusturya bazlı Chemson şirketlerini alarak dünya liderliğini elde ettiği stabilizatör sektöründen sonra, şimdi de Hollandalı Almatis’i satın alarak, özellikli alümina sektöründe de dünya lideri konumuna geldi.

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Sema Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Bahçelievler, İzzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Çin'de kimya tesisinde patlama: 4 ölü!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi...

Çin'de kimya tesisinde patlama meydana geldi!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Denizli Çimento'nun yeni sahibi OYAK olacak!

Eren Holding ve İrlandalı CRH ortaklığı'na ait Türkiye'nin en büyük çimento şirketlerinden Denizli Çimento'yu Oyak alıyor. Denizli Çimento ile Oyak'ın yanında Limak ve Sabancı grupları da ilgileniyordu...

Denizli Çimento'yu Oyak alıyor!

Denizli Çimento'yu almak için Limak ve Sabancı'nın da aralarında bulunduğu devler arasındaki rekabetin kazananı OYAK oldu. OYAK Grubu çimento devini almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu...

Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkisinde faaliyet gösteren kimya fabrikasının depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tankere solvent aktarılması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Dilek Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgül Deniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Eylem Sokak'ta kuruldu.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Orta Afrika'da 20 milyon euroluk yatırım hedefliyor!

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Garanti Bankası'ndan Oyak üyelerine masrafsız konut kredisi!

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, 18 Ağustos-30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olan konut kredisi kampanyasından yararlanmak isyeten Oyak üyelerinden, kredi tahsis ücreti de alınmıyor.

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

oyak amerikalı kimya şirketini alıyormu Haberi

oyak amerikalı kimya şirketini alıyormu


Oyak, ABD'de faaliyette bulunan Galata Chemicals’ı alıyor. Bloomberg'ün haberine göre, taraflar 150 milyon dolarda anlaşmak üzere.


Konu hakkında kimliği açıklanmayan kişilerin verdiği bilgilere göre iki şirket anlaşmaya çok yakın.


Verilen bilgilere göre Lazard isimli şirket Galata’ya satış sürecinde danışmanlık yapıyor.


Geçtiğimiz kasım ayında Avusturya'nın PVC devi Chemson AG'nin hisselerinin tamamını satın alan Oyak, 2012 yılı sonunda aynı alanlarda faaliyet gösteren Akdeniz Kimya'yı da satın...