28 / 04 / 2024

oyak ankara arsa ihalesi

oyak ankara arsa ihalesi

OYAK Genel Müdürlüğü mülkiyetinde yer alan Ankara Çankaya'daki 2 adet arsa ihale edilecek...

Ankara 'Arsa Avcısı' operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı!

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yenimahalle ve Etimesgut'ta bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin ihale bedeli 10 milyon 705 bin 560 TL olarak belirlendi. 

Ankara Akyurt'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Saracalar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 133 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Büyükşehir'den 3.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'taki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ankara Defterdarlığı'ndan 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Kahramankazan İlçesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Etimesgut'ta 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 752 bin 262 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. 

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Çubuk İlçesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Sincan'da satılık arsa! 7,5 milyon TL'ye!

Ankara Sincan M.Kemal Mahalle'sinde yer alan arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. İhalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsanın tahmini satış bedeli 7 milyon 576 bin TL olarak açıklandı. 

Ankara'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 13 Mart'ta!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, arsa karşılığı okul yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Ankara Gölbaşı'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Oğulbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 380 bim 528 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 3.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

oyak ankara arsa ihalesi Haberi

oyak ankara arsa ihalesi


OYAK Genel Müdürlüğü mülkiyetinde yer alan, Ankara Çankaya Yıldızevler Mahallesi'ndeki 28452 ada 1 parsele ait sağlık alanı, 2 parsele ait eğitim alanı yazılı geçici teminat ile kapalı zarf teklif alınarak, kapalı - açık artırma ve / veya pazarlık suretiyle peşin bedel ile satılacak.


Söz konusu ihale için teklif mektupları, 15 Mart 2013 Cuma günü saat 12.00'ye kadar, Ziya Gökalp Cad. No:64 06600 Kurtuluş - Ankara adresine posta ile yollanacak. 19 Mart 2013 Salı günü aynı adreste pazarlık için...