19 / 05 / 2024

Oyak Aslan Beton hissesi Aslan Çimento

Oyak Aslan Beton hissesi Aslan Çimento

Oyak Aslan Beton'da bulunan yüzde 24.24 oranındaki hissenin 8 milyon 806 bin 600 lira bedel üzerinden Aslan Çimento'ya satılarak Aslan Beton'un Aslan Çimento'nun iştiraki haline getirildi

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oyak Osmangazi Köprüsü'ne özel beton kullandı!

OYAK Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, Osmangazi Köprüsü'nde Oyak beton tarafından özel olarak tasarlanan Durabetplus ve Durabetself isimli yüksek performanslı özel betonların kullanıldığını söyledi.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Oyak Beton İzmit Tesisi işletmecisi belli oldu!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Güleryüz A.Ş. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlendi. 7 milyon TL yatırım yapan Güleryüz A.Ş, gerçekleştirdiği yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu

Dayanıklı yapılarda beton kalitesi önemli!

Oyak Modern Beton sponsorluğunda, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, "4. Yapı Denetim Sempozyumu" geçtiğimiz günlerde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Oyak Modern Beton 4. Yapı Denetim Sempozyumunu düzenledi!

Oyak Modern Beton sponsorluğunda, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, "4. Yapı Denetim Sempozyumu" geçtiğimiz günlerde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

OYAK Çimento 2015'te 154 milyon lira yatırım planlıyor!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup, 5'i halka açık 6 çimento, 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Oyak Aslan Beton hissesi Aslan Çimento Haberi

Oyak Aslan Beton hissesi Aslan Çimento


Aslan şirket hakim ortağı Oyak Aslan Beton'da bulunan yüzde 24.24 oranındaki hissenin 8 milyon 806 bin 600 lira bedel üzerinden Aslan Çimento'ya satılarak Aslan Beton'un Aslan Çimento'nun iştiraki haline getirilmesi; bu işlemin tamamlanmasının ardından Aslan Beton. As-San İnşaat. Birtaş Birlik İnş. ve Marmara Madencilik'in Aslan Çimento bünyesinde birleştirilerek tüzel kişiliklerinin son verilmesi konulanın Aslan Çimento "ya tavsiye etme karan aldı. 


Ankara Ticari...