18 / 05 / 2024

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, ‘İzmit Körfez Geçiş Köprüsü” projesinin güney yakasına iki adet tesis kurmak için de çalışmalara başladıklarını aktardı...

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Temel Karamollaoğlu: Şehirlerin beton yığını haline gelmesini istemiyoruz!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, şehirlerin beton yığınları haline gelmesini istemediklerini ve kibir kulelerine izin vermeyeceklerini belirtti....

Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu 5 Aralık’ta Londra’da toplanacak!

OYAK Çimento, Nuh Çimento, MedCem Çimento gibi Türkiye’nin önde gelen çimento üreticilerinin Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu'na katılması bekleniyor...

Hazır beton sektöründen 20 milyar TL ciro!

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Sektörümüz 2017 yılında yaklaşık 113 milyon metreküp üretimle 20 milyar Türk lirası ciro yapmıştır." dedi.

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa şampiyonu!

Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Tarhan: "Türkiye, yılda 109 milyon metreküp hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncü sırada yer alıyor" dedi.

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel Haberi

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel

İzmit Körfezi üzerine yapılan ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğuyla dünyanın dördüncü büyük asma köprüsü olacak olan ‘İzmit Körfez Geçiş Köprüsü” projesinin alt yüklenicisi STFA ile sözleşme yaptıklarını belirten Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, projenin güney yakasına iki adet tesis kurma çalışmasına başladıklarını aktardı.


Yücel, diğer taraftan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda kullanılacak 1 milyon metreküp betonun üretimini sağlayacak biri apron santrali olmak üzere toplam üç adet beton santralinin montaj ve altyapı çalışmalarına da hızla devam ettiklerini dile getirdi. Marmaray ÇR3 projesi kapsamında yenilenecek olan 63 kilometrelik Halkalı Gebze Banliyö Hatıı’na hizmet verecek tesislerinde, yüz yıl ömürlü performans beton üretimini sağlayacak şekilde gerekli revizyonlar ve yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yücel, “Ayrıca betonun en önemli girdilerinden birisi olan agrega için dört adet agrega ocağımız...