03 / 05 / 2024

Oyak Grubu projeleri

Oyak Grubu projeleri

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Elsan Elyaf'ın fabrika arazisi Oyak'ın!

Elsan Elyaf'ın 607 dönümlük fabrika arazisinin yeni sahibi Oyak Grubu oldu.

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

OYAK, 20 milyar liralık proje başlattı!

Daha önce sadece üyelerinin ihtiyacı doğrultusunda konut projeleri hayata geçiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurdu. Emlak Konut'tan büyük arsalar aldı ve 20 milyarlık proje başlattı.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Oyak Grubu projeleri Haberi

Oyak Grubu projeleri

Oyak Grubu, yatırımlarına ve projelerine Hindistan'da devm edecek. Firma bölgede ikinci tesisini kuracak. İşte Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker'in haberi...

2022 yılı hedefi 50 milyon konut, uzun köprü ve tüneller, geniş yollar ve modern havalimanları olarak belirlemiş Hindistan. Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi unvanının yanı sıra gelecek yıllarda en önemli ekonomik güçlerden biri olmak için bu adımları atan Hindistan’a inşaatı ve hizmetiyle giren şirketlerin başında Çelebi Holding, Doğuş Grubu ve Limak Holding dikkat çekiyor. Sadece altyapı değil, tüketimdeki büyümeye de kayıtsız kalamayan Türk şirketleri var. Koç Grubu Beko ile, Yıldız Holding United Biscuits ile bu ülkede yatırımlar yapıyor. Bu şirketlere gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Bununla ilgili sizlere iki yeni haberi duyurmak isteriz. İlki Oyak Grubu ile ilgili.

Almatis’i 1...