07 / 07 / 2024

Oyak İnşaat payları

Oyak İnşaat payları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan yüzde 25 oranındaki SGK hissesi için Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif verdi.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Oyak İnşaat payları Haberi

Oyak İnşaat payları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait yüzde 25 iştirak hissesi için üç teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu özelleştirme ihalesinde Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif...