29 / 07 / 2024

Oyak İnşaat sermaye

Oyak İnşaat sermaye

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan yüzde 25 oranındaki SGK hissesi için Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif verdi.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışına onay!

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışı kabul edilirken, genel kuruldan da onay geldi. 

YDA İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

YDA İnşaat, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Tek-Art İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 1.2 milyar TL'ye yükseltilecek!

Tek-Art İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar 5 (beş) yıl süre ile uzatılmasına karar verildi. 

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye ulaştı!

Enka İnşaat'ın 12 Ocak 2021 tarihli kararına göre, 6 milyar TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanı, 10 milyar TL'ye ulaştı. 

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın 12 Ocak 2021 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden 6 milyar TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanı, 10 milyar TL'ye çıkacak.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Oyak İnşaat sermaye Haberi

Oyak İnşaat sermaye

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait yüzde 25 iştirak hissesi için üç teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu özelleştirme ihalesinde Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif...